首页
登录
职称英语
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the 17th
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the 17th
游客
2023-11-08
80
管理
问题
The development of Jamestown in Virginia during the second half of the 17th century was closely related to the making and use of bricks. There are several practical reasons why bricks became important to the colony. Although the forest could initially supply sufficient timber, the process of lumbering was extremely difficult, particularly because of the lack of roads. Later, when the timber on the peninsula had been depleted, wood had to be brought from some distance. Building stone was also in short supply. However, as clay was plentiful, it was inevitable that the colonists would turn to brickmaking.
In addition to practical reasons for using brick as the principal construction material, there was also an ideological reason. Brick represented durability and permanence. The Virginia Company of London instructed the colonies to build hospitals and new residences out of brick. In 1662, the Town Act of the Virginia Assembly provided for the construction of thirty - two brick buildings and prohibited the use of wood as a construction material. Had this law ever been successful enforced, Jamestown Would have been a model city. Instead, the residents failed to comply fully with the law; and by 1699 Jamestown had collapsed into a pile of rubble with only three or four habitable houses. [br] What is the subject of this passage?
选项
A、The reason for brick making in Jamestown.
B、The cause of the failure of Jamestown.
C、The law of the Virginia colonists.
D、The problem of the early American colonies.
答案
A
解析
本题要求考生能够通读全文,把握文章的中心大意。由于本文是围绕在Jamestown制砖建房的原因而讲的,所以A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3170356.html
相关试题推荐
JeanWagner’smostenduringcontributiontothestudyofAfro-Americanpoetryis
Themoderneraissaidtobemarkedbyrapiddevelopmentandprogress.Th
Duringthefamine,manypeoplewere_____togoingwithoutfoodfordays.A、sunk
Duringthefamine,thecouplemade_______onhalfaloafofbreadandsomeleav
Theresultsofthestudycanbe______tonewdevelopmentsintechnology.A、employe
Gethimtosignthecontractbeforehehassecond______A、plansB、thoughtsC、int
Atthattime,neitherBritainnorFrancewas______inreadinessfortheSecond
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernartemergedduringthe18thcen
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernartemergedduringthe18thcen
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernartemergedduringthe18thcen
随机试题
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
[originaltext]W:WelcometoourSundayTVprogramEnjoyFood&Drinks.Today,w
[originaltext]M:(6)Excuseme,Ineedtofindoutwherethecitycentreis.W
TheUnitedStatesisademocracy,whichmeansthatthecitizensrunthegove
以下有关人格理论的说法正确的有()A.奥尔波特指出,次要特质常常因人的习惯、态
患者男性,33岁,伤后伤肢剧烈疼痛,局部肿胀及皮肤张力增高区超过皮肤红斑范围,出
前馈控制是以未来为导向的,它的目标是在偏差发生之前阻止其发生。 下列属于前馈控
(2017年真题)某社会工作服务机构分析了最近一年新加入志愿者的服务动机。下列分
按照已知的信息和熟悉的规则进行的思维叫()。 (A)辐合思维(B)发散思维
某医师对49位患者胃癌分化程度(轻、中、重)与p53的关系进行研究,其中p53由
最新回复
(
0
)