首页
登录
职称英语
How many vehicles will be recalled by Toyota? [originaltext] Driving a late mo
How many vehicles will be recalled by Toyota? [originaltext] Driving a late mo
游客
2023-11-08
82
管理
问题
How many vehicles will be recalled by Toyota?
Driving a late model Toyota truck or SUV? Time to take it to the dealer. Toyota has announced a recall of more than 750,000 of its vehicles due to steering problems. It’s one of the Japanese automaker’s largest ever safety recalls. The recall covers Tacoma Pickup trucks from the 2001 through 2004 models, the 2001 and 2002 Four-Runner SUV and 2002 and 2004 Tundra Pickups and Sequoia SUVs. Toyota says the front suspension problem could lead to wear and tear, making it harder to steer.
选项
A、More than 75,000.
B、More than 750,000.
C、More than 715,000.
D、More than 71,500.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节(数字)的捕捉。新闻中明确提到:“Toyota has announced a recall of more than 750,000 of its vehicles due to steering problems.”这是整个新闻中唯一提到的数字,但是要听清发音,以免混淆。选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3170303.html
相关试题推荐
Whendidthefirebreakout?[br][originaltext]AfireatSingapore’sHote
Whendidthefirebreakout?[originaltext]AfireatSingapore’sHotelHilt
Americansensureproperrespectforthenationalflagby[br][originaltext]
Americansensureproperrespectforthenationalflagby[originaltext][14]L
WhereareJoan’sfamilyaregoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charle
WhereareJoan’sfamilyaregoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charle
WhereareJoan’sfamilyaregoingtospendsummer?[originaltext]W:Charles,Iw
HowmanytimeshasJohnny’steamwontheLeagueCup?[br][originaltext]A:I’d
Whatisthisnewsitemmainlyabout?[br][originaltext]Governmentsmustma
Whatisthisnewsitemmainlyabout?[originaltext]Governmentsmustmakebol
随机试题
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatis
NotuntilthededicationofYellowstoneParkinthelatenineteenthcentury_____
InJanuary1989,theCommunityofEuropeanRailwayspresentedtheirproposal
EnglishLanguageDevelopmentOldEnglish,until1066
男,22岁。手足心热,心烦,失眠多梦,时有遗精,舌质红,脉细数。治疗应首选A、黄
A.口服布洛芬 B.口服甲氨蝶呤 C.口服雷公藤多苷 D.皮下注射干扰素
1.水是人类赖以生存和发展的基本条件,是维系自然生态系统功能和支撑社会经济系统发
甲购买3支签字笔、7支圆珠笔、1支铅笔共花费32元,乙购买同样价格的笔,其中签字
资料:HSensuresthereisaclearcareerpa
关于建设方案研究的说法,错误的是()。A.建设方案研究是构造绝对最佳建设方案的
最新回复
(
0
)