首页
登录
职称英语
What’s a central theme of the conference held in London? [originaltext] In Lon
What’s a central theme of the conference held in London? [originaltext] In Lon
游客
2023-11-08
74
管理
问题
What’s a central theme of the conference held in London?
In London, a conference of finance and employment ministers from the group of seven industrial democracies joined by Russia has produced a set of principles for dealing with unemployment, a central theme of which is the concept of government taking the lead in helping workers gain the skills that employers need. The conference also called for reforms to labor laws and welfare systems, to encourage businesses to offer more jobs and workers to accept them.
选项
A、Passing laws to deal with unemployment.
B、Letting the governments take the lead in helping workers to gain skills.
C、Encouraging businesses to hire, more workers.
D、Creating more job opportunities.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。在介绍完此次会议的参与者后,新闻中马上提到:“... a central theme of which is the concept of government taking the lead in helping workers gain the skills that employers need.”即此次会议的中心议题是各国政府要帮助工人们获得技能来满足雇主的需求。选项B为正确答案。选项C虽然也在新闻中有所提及,但并不是此次会议的中心议题。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3169900.html
相关试题推荐
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______.[br][originaltext]Haitian
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______.[originaltext]Haitianhunge
WhenwilltheCopaAmericainColumbiakick-off?[originaltext]TheSouthAm
Thepassageisabout______[br][originaltext]Manysubstancesthatcomeint
Thepassageisabout______[originaltext]Manysubstancesthatcomeintocont
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[originaltext]M:Hello.Ineedtotalk
Wheredidthisconversationmostlikelytakeplace?[br][originaltext]M:Could
Wheredidthisconversationmostlikelytakeplace?[br][originaltext]M:Could
Wheredidthisconversationmostlikelytakeplace?[originaltext]M:Couldyoug
随机试题
______isthemostoutstandingstream-of-consciousnessnovelist.A、JamesJoyceB、J
[audioFiles]audio_eusm_j01_316(20099)[/audioFiles]A、Totheschool.B、Tohercla
Modernintelligencetestingbeganin【B1】______.FrenchpsychologistBinetba
It’sagoodideatoapplysunscreenbeforeheadingtothebeachifyoudon’t
在虚拟存贮器中,当程序正在执行时,由()完成地址映射。A.程序员 B.编译器
男性,33岁。发现颈部淋巴结肿大3个月。无低热、盗汗、乏力等伴随症状。既往体健。
下列关于生长因子概念的叙述中正确的是()A.生长因子的化学本质属多肽 B.
关于普通准备金的计提方法表述不正确的是( )。A.按照全部贷款的余额确定的普通
不宜使用解表剂治疗的病证是A.风邪初中经络B.疮疡初期见表证者C.痢疾初期见表证
(2018年真题)某技术方案设计年产量为12万吨,已知单位产品的销售价格为700
最新回复
(
0
)