首页
登录
职称英语
Why is online bill pay safer than traditional methods? [br] [originaltext] M
Why is online bill pay safer than traditional methods? [br] [originaltext] M
游客
2023-11-07
78
管理
问题
Why is online bill pay safer than traditional methods? [br]
Many people may be nervous about using online bill pay. But a new report says it can be safer than using traditional methods. The story posted on internetnews.com reports, Javelin Strategy and Research says, eliminating paper bills makes it harder for thieves to steal information, often done by searching a person’s mail. The report claims that by simply buying into the high-teach approach, customers can save $4.8 billion in fraud costs each year. The group also says people who use Internet banking or bill pay are more likely to monitor their transactions on a regular basis. One of the snags, though, most companies do charge a monthly fee for the online services.
选项
A、Online bill is not safe enough.
B、The technology is not mature.
C、Online-bill-pay services charge fee.
D、Most companies are not willing to accept it.
答案
C
解析
细节复现题。新闻在最后直接说明了发展在线服务存在的障碍之一就是收费问题,而且为了加强语气,新闻在播报时还特意在charge a monthly fee前面使用了do这个词。注意到这点,选出正确选项C项作为答案就不算难了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3167426.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingmaybestserveasthetitle?[br][originaltext]Ind
Whatcananexhaustsystemdoifitisefficient?[br][originaltext]Many
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[br][originaltext]Bettycansp
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[originaltext]BettycanspeakSp
Accordingtothepassage,anidealmarriagelife______.[br][originaltext]
Accordingtothepassage,anidealmarriagelife______.[br][originaltext]
Whydoesthewomangotoseetheman?[br][originaltext]W:Hi,ProfessorLyon.
Whydoesthewomangotoseetheman?[originaltext]W:Hi,ProfessorLyon.M:Oh
ThemeetingofArabforeignministersinCairo[originaltext]Arabforeignm
______peoplearetoappearincourtinManchestertoday.[originaltext]15
随机试题
Peoplethanktheirparentswithtwodays:Mother’sDay,onmesecondSunday
Themillionsofcalculationsinvolved,hadtheybeendonebyhand,______allprac
[originaltext]W:Whatareyoudoingthisterm?M:Oh,I’mstillstudyingEnglis
Whatdoestheauthormeanbysaying"theyknowbetternow?"[br]Whichofthefo
【S1】[br]【S3】A根据句子结构来看,这里应当选一个名词。在所给的选项中,number(数目)和后文的openland无法搭配;developmen
隧道衬砌按组成可分为()。A.承载衬砌 B.构造衬砌 C.整体式衬砌 D.
建设工程项目信息管理的最终目的是()。A、通过项目信息收集的有效组织和控制为项目
关于消化性溃疡病患者用药的叙述,不正确的是( )。A.氢氧化铝凝胶应在餐后1小
下颌的基本位置正确的是()A.正中位 B.正中关系 C.息止颌位 D.
某混凝土结构施工采用木模板。木模板一次净用量为150m2,模板现场制作安装不可避
最新回复
(
0
)