首页
登录
职称英语
Which is NOT the bad influence from SPAM messages? [originaltext]The president h
Which is NOT the bad influence from SPAM messages? [originaltext]The president h
游客
2023-11-07
33
管理
问题
Which is NOT the bad influence from SPAM messages?
The president has signed the first ever legislation outlawing certain kinds of SPAM messages that plague computer users with unwanted junk e-mail. The new law has a long name. Officially it’s called, the Controlling the Assault of the Nonsolicited Pornography and Marketing Act of 2003. The White House says SPAM is not just annoying, but it also hurts productivity, jams up computers, and thus, is costly to the economy. The law makes it a crime, punishable by large, multi-million dollars fines for violators and possibly jail time, forbidding mass e-mails with misleading subject lines or with the sender’s identity disguised.
选项
A、Inefficiency of productivity.
B、Jams of computers.
C、Lost of economy.
D、Cyber fraud.
答案
D
解析
细节判断题。新闻中曾提到:“白宫称垃圾电子邮件不禁令人厌恶,还造成生产率下降和网络的堵塞,由此导致巨额经济损失。”这是为什么白宫制定该法案的原因。根据这些信息,我们可以判断选项中D项并没有提到,因此,它就是我们要选择的正确答案(注意题干中的NOT)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3167328.html
相关试题推荐
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
Theconversationismainlyabout[br][originaltext]M:Comeinandhaveaseat
Theconversationismainlyabout[originaltext]M:Comeinandhaveaseatplease
Whatdoweknowfromtheconversationabouttheman?[br][originaltext]M:I’m
Whatdoweknowfromtheconversationabouttheman?[br][originaltext]M:I’m
随机试题
Idon’tknowyouwanttokeeptheletter.I’ve______itup.A、tornB、givenC、br
[originaltext]W:Hello!Gladtoseeyouhere!M:Me,too.Howareyougoingthe
Yourweightaffectshowlongyoulive—butit’sextremelycomplicated
______(参加完面试),youwillberequiredtotakealanguagetest.Afterbeingintervie
TheNameGameEachyear,businessexecutivesar
可以采用不同的方法配置动态VLAN,下面列出的方法中,错误的是()。A.根据
引起嗜酸性粒细胞增多的原因是()A.伤寒 B.应激状态 C.库欣综
基金托管额作用是()A.有助于完善基金治理结构、提升基金运作专业化水平、保障基
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
航道整治工程施工部署的内容和侧重点在航道整治工程施工中一般应包括()。A.确定
最新回复
(
0
)