首页
登录
职称英语
For what is Spitzer forced to resign? [br] [originaltext] Spitzer’s resignat
For what is Spitzer forced to resign? [br] [originaltext] Spitzer’s resignat
游客
2023-11-07
71
管理
问题
For what is Spitzer forced to resign? [br]
Spitzer’s resignation has been anticipated since The New York Times reported on Monday that the governor was involved in a high-priced prostitution ring. Spitzer is alleged to have spent tens of thousands of dollars on sessions with call girls. In a brief statement, Spitzer said he has already begun to atone for his private failings with his family and he apologized to supporters. Spitzer said his resignation will take effect on Monday at the request of Lieutenant Governor David Paterson to provide time for an orderly transition. As a popular state attorney general, he successfully prosecuted cases against Wall Street stock traders, mob leaders and several prostitution rings. He was elected governor in 2006 by a landslide.
选项
A、Spitzer successfully prosecuted cases against Wall Street stock traders.
B、He was elected governor in 2006 by an overwhelming majority of votes.
C、Spitzer’s resignation will take effect on Tuesday.
D、The New York Times reported this case on Monday.
答案
C
解析
细节判断题。新闻中提到:斯皮策的辞职将于星期一生效,而不是在星期二,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3167033.html
相关试题推荐
Whatdidthewomandolastnightaccordingtotheconversation?[originaltext]W:
Whatproblemdoesthewomanhave?[originaltext]W:Iwanttoregisterforthism
Themancomestothecityto[originaltext]W:HelloJames.M:Deborah!Hello!En
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[br][originaltext]Off
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[originaltext]Officials
WhatisTRUEaboutGeneralMladic?[br][originaltext]Afteralmost16years
Theoutbreakwasthoughttohavebeenstarted[originaltext]OfficialsinGer
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Therearemanyreason
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Therearemanyreason
Whendidthewomanreceivesomeoftheitems?[br][originaltext]Acoupleo
随机试题
Duringrecentyearswehaveheardmuchabout"race":howthisracedoescert
Self-esteemisaprivate,individualmatter.Itgoesupanddownfromdayto
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
[originaltext]Ifanyoneaskedyouwhatwerethemainmeansofcommunicatio
“一个和尚挑水喝,两个和尚抬水喝,三个和尚没水喝”是一种典型的()现象。
关于混合的叙述不正确的是A.混合的目的是使含量均匀 B.混合的方法有搅拌混合、
A.产后10天 B.产后3周 C.产后3~4周 D.产后4~6周 E.产
我国著名语言学家罗常培说过:语言文字是一个民族文化的结晶。这个民族过去的文化靠着
关于减刑的限度条件,下列选项中正确的是A.判处管制的,减刑后的实际执行刑期不得少
(2017年真题)关于砌筑砂浆的说法,正确的有()。A.水泥混合砂浆强度等
最新回复
(
0
)