首页
登录
职称英语
According to the passage, which of the following is true? [br] [originaltext]
According to the passage, which of the following is true? [br] [originaltext]
游客
2023-11-07
76
管理
问题
According to the passage, which of the following is true? [br]
Good health is not something you are able to buy at the drugstore, and you can’t depend on getting it back with a quick visit to a doctor when you’re sick, either. Keeping yourself healthy is your own responsibility. Mistreating your system by keeping bad habits, neglecting symptoms of illness, and ignoring common health rules can diminish the effect of the best medical care. Nowadays, health specialists promote the idea of wellness for everybody. Wellness means achieving the best possible health within the limits of your body. One person may need fewer calories than another. Some people might prefer a lot of easier exercise to more exhausting exercise. While one person enjoys playing seventy-two holes of golf a week, another would rather play three sweaty, competitive games of tennis. Understanding the needs of your own body is the key. Everyone runs the risk of accidents, and no one can be sure of avoiding chronic diseases. Nevertheless, poor diet, stress, a bad working environment, and carelessness or abuse can ruin good health. By changing your habits or the conditions surrounding you, you can lower the risk or reduce the damage of disease.
选项
A、One can avoid chronic diseases.
B、One is able to do a lot of very tiring exercise.
C、One needs many more calories each day.
D、One can get the best possible health within the limits of his body.
答案
D
解析
细节题。文中说到了健康专家提出的wellness的理念,即在身体的范围内尽可能保持身体的最佳状态,故可知D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3166944.html
相关试题推荐
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______[originaltext]Haitianhunger
Whydoesthewritersuggestthatyoushoulddotheworkyourself?.[originaltext
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Internetexpertsare
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Internetexpertsaremeetin
WhatcanbelearnedaboutMissBrown’sfirstbook?[originaltext]M:Hi,MissBro
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]W
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]W:Soun
Whydidthemancallthewoman?[br][originaltext]W:ElizabethMartinspeaking
Whydidthemancallthewoman?[br][originaltext]W:ElizabethMartinspeaking
Howmanypeoplewererescuedfromthedepartmentbuilding?[originaltext]Hun
随机试题
[originaltext]M:Whatarethechancesofyougettingaraisethisyear?W:(8)Ch
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
WhichisNOTafactorindicatedforthelikelyextinctionofsomelanguages?[br
TheDeclarationofIndependencewasadoptedbytheSecondContinentalCongresso
城市公共自行车是城市轨道交通和地面常规公交的重要补充和延伸,是为市民提供绿色出行
动力、照明线在同一横担上架设时,导线相序排列是:面向负荷从左侧起依次为()。A
下列关于混凝土碳化的叙述,哪一项是正确的? A.碳化可引起混凝土的体积膨胀
我国宪法规定,中华人民共和国国徽,中间是五星照耀下的(),周围是谷穗和齿轮。A.
与餐后血清呈乳糜样有关系的脂蛋白为()。A.HDL B.VLDL C.ID
旅行社电子商务的特点包括( )。A.广泛性 B.经济性 C.便利性 D.
最新回复
(
0
)