首页
登录
职称英语
What will be used to power cars in the next few decades? [br] [originaltext]
What will be used to power cars in the next few decades? [br] [originaltext]
游客
2023-11-07
44
管理
问题
What will be used to power cars in the next few decades? [br]
In the next few decades people are going to travel very differently from the way they do today. Every-one is going to drive electrically powered cars. So in a few years people won’t worry about running out of gas.
Some of the large automobile companies are really moving ahead with this new technology. F & C Motors, a major auto company, for example, is holding a press conference next week. At the press conference the company will present its new, electronically operated models.
Transportation in the future won’t be limited to the ground. Many people predict that traffic will quickly move to the sky. In the coming years, instead of radio reports about road conditions and highway traffic, news reports will talk about traffic jams in the sky.
But the sky isn’t the limit. In the future, you’ll probably even be able to take a trip to the moon, instead of listening to regular airplane announcements, you’ll hear someone say, "The spacecraft to the moon leaves in ten minutes. Please check your equipment. And remember, no more than ten ounces of carry-on baggage are allowed."
选项
A、Go through a health check.
B、Take little luggage with them.
C、Arrive early for boarding.
D、Undergo security checks.
答案
B
解析
细节题。文章最后说到,要去月球旅行的游客将被要求携带不多于10盎司的行李,即要求携带很少的行李.故B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3166918.html
相关试题推荐
Whatismainlytalkedaboutinthepassage?[originaltext]Faces,likefinge
Intheauthor’sopinion,whydowesearchthestarsormoon?[br][originaltext
Intheauthor’sopinion,whydowesearchthestarsormoon?[br][originaltext
Whendidthestoryhappen?[originaltext]M:Mum,I’mgettingbored.Couldyoute
WhatdidHelenrecentlypass?[br][originaltext]M:Hi,Helen.Howdidyourdri
VietnamsignedanagreementwiththeUnitedStatesto[originaltext]TheUnit
Whatdidtheaircraftcarriersailtowardsvolatilewatersfor?[originaltext]
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?[originaltext]InOctobertheU
Codesarescannedby______.[br][originaltext]Whatarezebrastripeson
Codesarescannedby______.[br][originaltext]Whatarezebrastripeson
随机试题
Thepassageismainlyabout______.[br]CPAPisausefulmachineforpeoplewith
ManyAmericansareignorantaboutAsianandAfricancultures,as______(这种情况通常也存
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSAND/ORANUMBERforeac
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasic
Itwasamomentmostbusinessexecutiveswouldpausetosavor:latelastyea
设D={(x,y)|0
某患者因上腹痛就诊。查体:按压右肋弓与腹直肌外缘交界处,患者深呼气因疼痛而受限。
某组织中的所有员工都必须选择一家金融机构以便组织将他们每月工资存入其中。组织向其
现代人力资源管理的基本原理有( )A.动态优势原理 B.同素异构原理 C.
(2019年真题)不合格品经设计单位检测满足使用要求,可采取的处理方式是()。
最新回复
(
0
)