首页
登录
职称英语
Marianne Hardwick was timid and unadventurous, her vitality consumed by phy
Marianne Hardwick was timid and unadventurous, her vitality consumed by phy
游客
2023-11-07
35
管理
问题
Marianne Hardwick was timid and unadventurous, her vitality consumed by physical activity and longing, here intelligence by indecisiveness, but this had less to do with the innate characteristics of her weaker sex (as her father, Creighton Montgomery, called it) than with the enfeebling circumstances of here upbringing. Creighion Montgomery had enough money to mould his daughters according to his misconceptions: girls were not meant to fend for themselves so he protected them from life. Which is to say that Marianne Montgomery grew up without making any vital choices for herself. Prevented from acquiring the habits of freedom and strength of character which grow from decision-making, very rich girls, whose parents have the means to protect them in such a crippling fashion, are the last representatives of Victorian womanhood. Though they may have the boldest manners and most up-to-date ideas, they share their great-grandmothers’ humble dependence.
Most parents these days have to rely on their force of personality and whatever love and respect they can inspire to exert any influence over their children at all, but there is still an awful lot of parental authority that big money can buy. Multimillionaires have more of everything than ordinary mortals, including more parent power, and their sons and daughters have about as much opportunity to develop according to their own inclinations as they would have had in the age of absolute monarchy.
The rich still have families.
The great divide between the generations, which is so much taken for granted that no one remarks on it any longer, is the plight of the lower and middle classes, whose children begin to drift away as soon as they are old enough to go to school. The parents cannot control the school, and have even less say as to what company and ideas the child will be exposed to; nor can they isolate him from the public mood, the spirit of the age. It is an often-heard complaint of the middle-class mother, for instance, that she must let her children watch television for hours on end every day if she is to steal any time for herself. The rich have ho such problems; they can keep their offspring busy from morning to night without being near them for a minute more than they choose to be, and can exercise almost total control over their environment. As for schooling, they can hand-pick tutors with sound views to come to the children, who may never leave the grounds their parents own, in town, in the country, by the sea, unless for an exceptionally secure boarding school or a well-chaperoned trip abroad. It would have been easier for little Marianne Montgomery to go to Cairo than to the nearest newsstand. [br] It can be inferred from the second paragraph that multimillionaires’ children have
选项
A、little opportunity to develop according to their own inclinations.
B、more opportunity to develop according to their own inclinations than ordinary children.
C、as much opportunity to develop according to their own inclinations as ordinary children.
D、absolute opportunity to develop according to their own inclinations.
答案
A
解析
从第二段最后一句可知,富裕家庭为孩子提供了太多的保护和限制,这些家庭的父母比起一般的家庭的父母更能按照自己的意愿给孩子设计人生道路,因此不难推测答案为A 。其他三项表达意思与文中意思相反。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3166610.html
相关试题推荐
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneMontgomerywastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyph
MarianneMontgomerywastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyph
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
随机试题
Therearethreetrendsmostwidelyblamedforcausingenvironmentalproblems
Abouthalfoftheinfantandmaternaldeathsindevelopingcountriescouldbe
HereareSofiaFranco,thefoodwriterandstylist’stop11tipsforahealthyd
There’sNoPlaceLikeHomeOnalmostanynightofthewee
Thereisonepartofwomen’smagazinesthateverymanreads.Itisthesecti
假设市场是强型有效的,那么下列说法正确的是()。A.内幕者不可能因为其所掌握的
7岁男孩,夏季突发高热2小时,惊厥3次,面色发灰,四肢凉,血压低,心肺无异常,脑
ALP、DNA、RNA聚合酶、乙醇脱氢酶等均A.铁B.钴C.铜D.锌E.铬
王老伯是甲街道某社区活动积极分子,最近因中风卧床不起,儿子儿媳请了保姆照顾他,社
某经营机构于2016年3月20日与客户王某签订了一份期货经纪合同。经查,该机构不
最新回复
(
0
)