首页
登录
职称英语
What’s the experiment designed to demonstrate? [br] [originaltext] In our l
What’s the experiment designed to demonstrate? [br] [originaltext] In our l
游客
2023-11-07
78
管理
问题
What’s the experiment designed to demonstrate? [br]
In our lab today, we’ll be testing the hypothesis that babies can count as early as five months of age. The six babies here are all less than six months old. You’ll be watching them on closed-circuit TV and measuring their responses.
The experiment is based on the well-established observation that babies stare longer if they don’t see what they expect to see. First, we’re going to let two dolls move slowly in front of the babies. The babies will see the two dolls disappear behind a screen. Your job is to record, in seconds, how long the babies stare at the dolls when the screen is removed.
In the next stage, two dolls will again move in front of the babies and disappear. But then a third doll will follow. When the screen is removed, the babies will only see two dolls. If we’re right, the babies will now stare longer because they expect three dolls but only see two.
It seems remarkable to think that such young children can count. My own research has convinced me that they have this ability from birth. But whether they do or not, perhaps we should raise another question -- should we take advantage of this ability by teaching children mathematics at such a young age? They have great untapped potential, but is it good for parents to pressure young children?
选项
A、They’re born with the ability.
B、They’re exceptionally intelligent.
C、They learned it from playing with dolls.
D、They’ve learned it from their parents.
答案
A
解析
本题测试对细节内容的理解和推测能力。根据.文中的相关内容“My own research has convinced me that they have this ability from birth",可以推测孩子的数学能力打出生时就有了,因此正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3166007.html
相关试题推荐
WhatdidBushadministrationofficialstrytodo?[br][originaltext]Bush
JamaileMorallywasaccusedofallEXCEPT______.[originaltext]Policecharged
WhatdoesPaulinemeanbypsychologyofclothing?[br][originaltext]John:Soc
Intheman’sopinion,thepaper______.[br][originaltext]W:Idon’tbelievei
Intheman’sopinion,thepaper______.[br][originaltext]W:Idon’tbelievei
Whyisthewomandrivencrazy?[br][originaltext]W:Excuseme.I’vebeenlooki
Whyisthewomandrivencrazy?[originaltext]W:Excuseme.I’vebeenlookingat
[originaltext]Astheseachievementsindicate,/theJapanesestartedthew
WhendidtheVicePresidentbegintosufferhisheartattack?[originaltext]
"TintinintheCongo"isa______.[br][originaltext]ABritishchainofboo
随机试题
ProfessorWalterOechsleroftheUniversityofMannheim(Germany)believest
[originaltext]W:Dr.Steven,Iamthinkingaboutchangingmymajorbeforethee
[originaltext]W.InBritain,therearefourmaintypesofsecondaryschool,are
Becausetheyareexpandingtheir______.[originaltext]Weareawell-knownint
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
在贷款申请的编辑程序中,为了确保所借金额、偿还金额和分期付款间的逻辑关系,最好的
广泛使用麻疹疫苗后麻疹流行病学发生最大的变化是A.婴儿病例增多 B.轻型麻疹病
内河常见的特征水位包括()A.最高水位 B.最低水位 C.平均水位 D.枯
活体内异常物体沿血流运行阻塞相应的血管的过程称( )。A.梗塞 B.栓塞
下列表述活页账使用中错误的是()。A、活页账在账簿登记完毕之前并不固定装订在一起
最新回复
(
0
)