首页
登录
职称英语
Hitchcock was bore in a family of a ______ owner in Britain. [br] [originaltext
Hitchcock was bore in a family of a ______ owner in Britain. [br] [originaltext
游客
2023-11-07
71
管理
问题
Hitchcock was bore in a family of a ______ owner in Britain. [br]
Alfred Hitchcock is one of the best-known film-makers, and because of his habit of making quick appearance in each of ins films ever since the 1930s, his face is easily recognized. People all over the world have come to connect the gentle-looking, over-weight Englishman with some of the most frightening films ever made.
Alfred Hitchcock was the son of a shop owner, tie had a strict education and went to several strict schools. He was a quiet boy who kept himself to himself. When he left school at fourteen, he began to train as an engineer. He had always been a theatre lover and by sixteen he became interested in the cinema too. About this time he found he also had a talent for drawing, and he went to a course in drawing at London University-- at first it was to help him in his job. But as young Hitchcock’s career developed, so did his interest in the arts and with his drawing talent came an interest in writing. His first written work was in the magazine of his factory. This led to another change in the direction of his career, as he found himself writing the advertising for the factory. This was the first time Hitchcock had been asked to use his imagination, and for the first time he started to make experiments with characters and stories.
选项
A、film-making
B、writing
C、acting
D、drawing
答案
D
解析
此题是测试才干的事实细节题,根据文中“About this time he found he found he also had a talent for drawing ...”可知答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3165807.html
相关试题推荐
WheredidJenkinsspendmostofhismarriagelife?[br][originaltext]Afor
WhohavebeenkidnappedinwesternAlgeria?[br][originaltext]Europeanoff
Whendidtheattacktakeplace?[originaltext]APalestinianattackonIsrae
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Earthquakeisashakingo
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Earthquakeisashakingo
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Earthquakeisashakingo
Thetalkismainlyabout______.[originaltext]Inadditiontoexercisingr
Hitchcockwasboreinafamilyofa______ownerinBritain.[br][originaltext
Hitchcockwasboreinafamilyofa______ownerinBritain.[originaltext]
OneofSally’slegsisNOT_______.[br][originaltext]Sara:Now,letmejusts
随机试题
Inthefirstad,whichdepartmentinthecompanyisseekinganassistanttoits
Icouldn’t______mybrotherthatIwastellingthetruth.A、convinceB、persuade
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Frank.ThisisSusan.I’msorrytophoneyou
1998年我国对期货交易所进行第二次清理整顿后留下来的期货交易所有()。A、上海期货交易所B、大连商品交易所C、广州商品交易所D、郑州商品交易所
A.内酯、香豆素类B.生物碱、苷类C.酯类、苷类D.挥发油、树脂类、叶绿素E.苦
被审计对象自接到审计机关出具的审计报告后,将书面意见送交审计组的时间期限是:
公共租赁住房终止的情形有()。A:拥有其他住房 B:延迟缴纳租金 C:违法转
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
.社会保障基金的资金来源,包括()。 A.国有股减持划人的资金和股权资
在古代,每遇战乱,手艺人都会成为战争双方争夺的对象。这是因为手艺人掌握着传统社
最新回复
(
0
)