首页
登录
职称英语
Where did the US and North Korean diplomats meet? [originaltext] The US and No
Where did the US and North Korean diplomats meet? [originaltext] The US and No
游客
2023-11-07
60
管理
问题
Where did the US and North Korean diplomats meet?
The US and North Korean diplomats met today in New York for the second time in less than a month. The State Department has confirmed that its special negotiator for North Korea Joseph Detrony and Jim Foster, director of the department’s office of Korean affairs met with North Korean diplomats in New York. The United States is trying to persuade North Korea to return to six-party talks on its nuclear weapons program. Those talks have been stalled for a year, but there have been strong signals coming from Pyongyang in the last week that the North Koreans would like to return to the negotiating table. Those talks also include China, Japan, Russia and South Korea. An American scholar who recently met with North Korean leaders in Pyongyang said they are eager to resume the six-party negotiations, but they are continuing to expand their nuclear arsenal and now they want the negotiations to focus on mutual steps they and the US can take to denuclearize the Korean Peninsula.
选项
A、In Washington.
B、In the White House.
C、In New York.
D、In Pyongyang.
答案
C
解析
本题考查对新闻细节(地点)的捕捉。新闻的开篇提到:“The US and North Korean diplomats met today in New York for the second time in less than a month.”由此可知选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3165543.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,whofirstdiscoveredthefraud?[originaltext]Police
Thefootballmatchisplayedbetween[br][originaltext]FootballfansinCy
Thefootballmatchisplayedbetween[originaltext]FootballfansinCyprush
Whatissignificantaboutthereview?[br][originaltext]Movingawayfrom
Whatissignificantaboutthereview?[br][originaltext]Movingawayfrom
Whatissignificantaboutthereview?[originaltext]Movingawayfromnewspa
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouare
随机试题
OnwhichdayisHalloweencelebrated?A、5November.B、31October.C、17March.D、2
ItwasmusictomyearstohearthattheGovernment’schiefadviseron【C1】_
团购是一种新型的购物方式,顾名思义就是指很多人一起购买同一产品,旨在加大与卖方的谈判能力以获得优惠的购买价格。随着中国电子商务的繁荣和发展,网络团购在中
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanewsreporttoyourschool
人为的安全威胁包括主动攻击和被动攻击。主动攻击是攻击者主动对信息系统实施攻击,导
按照报送范围,统计报表可分为( )A.一次性报表和经常性报表 B.全面报表和
关于中毒性茵痢休克的相关治疗以下叙述不正确的是A.改善微循环障碍首选去甲肾上腺素
下列关于厂房、仓库耐火等级的说法,正确的是()。A.粮食筒仓的耐火等级不应低于二
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
共用题干 患者,男性,20岁。进食海鲜3小时后出现腹泻,呕吐伴轻微腹痛,大便为
最新回复
(
0
)