首页
登录
职称英语
What is the force behind recent attacks on London? [br] [originaltext] Car b
What is the force behind recent attacks on London? [br] [originaltext] Car b
游客
2023-11-06
76
管理
问题
What is the force behind recent attacks on London? [br]
Car bombings are nothing new to Britain’. The Irish Republican Army and its splinter groups often used them to deadly effect. But recent at tacks and attempted at tacks in Britain have relied on other means. The attacks on the London transport system almost exactly two years ago were carried out by Muslim suicide bombers carrying backpacks full of explosives.
British Prime Minister Gordon Brown, who had not even been in office a full week, says he believes the abortive attacks are linked to Islamic extremism. "I think what we have got to recognize, that the nature of the threat that we are dealing with is al-Qaida and people who are related to al-Qaida," said Brown.
选项
A、Tony Blair.
B、George Brown.
C、George Bush.
D、Thatcher.
答案
B
解析
细节题。本题比较简单,考查是谁指出最近的袭击与al-Qaida有关,因此听音关键是留意人物名字,而整段新闻中指出现过英国首相Gordon Brown一人,其他3个选项均没有在新闻中出现,因此答案选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3163168.html
相关试题推荐
Whatarethestudentsmainlydiscussing?[originaltext]M:Hi,Janet,youareso
Whyisthemantalkingtothewoman?[br][originaltext]W:I’msorry,butIcan
Whyisthemantalkingtothewoman?[originaltext]W:I’msorry,butIcan’tlet
TherelationshipbetweenEuropeandIndiaisbasedon______.[originaltext]T
TowhomdidMs.Tonakatellaboutheridea?[originaltext]JapaneseForeignMi
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]It’sbacktoworkfo
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]It’sbacktoworkforIndi
Whichcountry’scitizenshipdoesLuisPosadaCarrileshave?[originaltext]Ve
WhodidNOTattendtheconferenceoneducationalgames?[br][originaltext]
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960’sclass?[br][originaltext
随机试题
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,
Whatwerethemostcommontargetsinthe55fireraisingattacks?[br][origina
Thedeclineinmoralstandards--whichhaslongconcernedsocialanalysts--ha
论模型驱动的软件开发方法及其应用 模型驱动架构(MDA)是对象管理组织(OMG
对房地产经纪信息筛选的目的是()。A:删除无用的信息 B:增加信息的数量
()对于“虚心使人进步,骄傲使人落后”相当于“有志者事竟成”对于()A.皇
长期贷款是指贷款期限在()年以上的贷款。A.3 B.5 C.7 D.10
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
无损探伤检验方法中,能够发现铁磁性材料表面和近表面缺陷的方法是( )。A.X射线
男,42岁。肢体软弱无力、夜尿多2年余。今晨起双下肢不能活动。查:血压170/1
最新回复
(
0
)