首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT true according to the passage? [br] [originaltext
Which of the following is NOT true according to the passage? [br] [originaltext
游客
2023-11-06
90
管理
问题
Which of the following is NOT true according to the passage? [br]
If you have a chance to go to Finland, you will probably be surprised to find how "foolish" the Finnish people are.
Take the taxi drivers for example. Taxis in Finland are mostly high-class Benz with a fare of two US dollars a kilometer. You can go anywhere in one, tell the driver to drop you at any place, say that you have some business to attend to, and then walk off without paying your fare. The driver would not show the least sign of anxiety.
The dining rooms in all big hotels not only serve their guests, but also serve outside diners. Hotel guests have their meals free, so they naturally go to the free dining rooms to have their meals. The most they would do to show their good faith is to wave their registration card to the waiter. With such a loose check, you can easily use any old registration card to take a couple of friends to dine free of charge.
The Finnish workers are paid by the hour. They are very much on their own as soon as they have agreed with the boss on the rate. From then on, they just say how many hours they have worked and they will be paid accordingly.
With so many loopholes in everyday life, surely Finland must be a heaven to those who love to take "petty advantages". But the strange thing is, all the taxi passengers would always come back to pay their fare after they have attended to their business; not a single outsider has ever been found in the free hotel dining rooms. And workers always give an honest account of the exact hours they put in. As the Finns always act on good faith in everything they do, living in such a society has turned everyone into a real "gentleman".
选项
A、the Finnish society has very high moral level
B、there are many loopholes in customs in Finland
C、in Finland, most taxi drivers will not charge you anything
D、everyone in Finland is like a gentleman, for they have faith in themselves
答案
A
解析
主观判断题。文章前半部分介绍了几种芬兰人“犯傻”的情况,但是到了文章的中间部分,作者笔锋一转,接着开始赞赏芬兰人遵守社会公德的良好行为,由此可以判断答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3163156.html
相关试题推荐
Whatarethetwostudentstalkingabout?[br][originaltext]W:Mmm.Thisisyum
WriteonANSWERSHEETTWOacompositionof200wordsonthefollowingtopic:
Thefootballmatchisplayedbetween[br][originaltext]FootballfansinCy
Thefootballmatchisplayedbetween[originaltext]FootballfansinCyprush
WhichstatementaboutMadonnaisNOTtrue?[originaltext]Fast-movingcomput
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]AccordingtotheU.S.
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]AccordingtotheU.S.
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouare
WhydidthewomangotoHongKong?[br][originaltext]M:Hi,Maggie!Haven’tse
随机试题
Lithography(平版印刷术)isanartprocessofprintingfromaplanesurfaceonwhic
Businessvisitstendtobeextremelypunctual.Ifyouarrivelatetoabusi
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?[br][originaltext]Thebrai
Mysisterisquite______andplanstogetanM.A.degreewithinoneyear.A、aggress
[originaltext]W:You’renotgoingtomakethecall,areyou?Aren’tyougoingt
Noiseentersourearsaspowerfulwavesofmechanicalenergy.Scientistsmea
2017年1-12月,全国内燃机累计销量5645.38万台,同比增长4.11%,
不符合休克治疗原则的是A.尽早去除引起休克的原因 B.尽快恢复有效血容量 C
以下6个图形为正方体的外表面展开图,其中3个图形组成的正方体相同,另外3个图形组
某公司注册资本为100万元。2020年,该公司提取的法定公积金累计额为60万元,
最新回复
(
0
)