首页
登录
职称英语
Steroids has been first used for the following medical purposes EXCEPT______. [b
Steroids has been first used for the following medical purposes EXCEPT______. [b
游客
2023-11-06
72
管理
问题
Steroids has been first used for the following medical purposes EXCEPT______. [br]
In the past three decades, steroids have been becoming a serious problem more than ever in the athletic field. Steroids are anabolic drug "to build" growth hormones that include the male sex hormones and female sex hormones. Steroids were first developed for medical purposes. They’re used in controlling inflammation, strengthening weakened hearts, preventing conception, and alleviating symptoms. Unfortunately, research has shown that steroids have been abused in almost every kind of sport. Although steroids contribute to a muscular body, usage should remain illegal because they physically deteriorate and mentally destroy the body.
Many people are fascinated about steroids because of their ability to build up the body. Whether taken by injection or the pill it increases strength and endurance. Steroids also help in the healing process of muscular tissue by first injuring them, then the muscles heal quicker adding more fiber increasing their bulk. Many athletes turn to steroids more often because they’re cheaper than marijuana or cocaine. Steroids are also very hard to trace because of their water base composition. They can pass through the body within
two days. All these benefits of steroids help athletes become more competitive and increase their chance of being a winner. Of course everybody wants better biceps and triceps but when using steroids to achieve this goal there is a large price to pay.
选项
A、People who are going to be pregnant.
B、People who fall ill because of infection.
C、People who suffer from weakened hearts.
D、People who are ill from arthritis and asthma.
答案
A
解析
根据短文,类固醇是可以用来避孕:preventing conception。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3162455.html
相关试题推荐
Writeon-ANSWERSHEETTWOanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowing
WhichofthefollowingisCORRECT?[br][originaltext]W:Hi,Zach.M:Hey,Lisa
Theaged______nowbeingprovidedwithfreemedicalcareinthiscountry.A、isB、a
Whichofthefollowingitalicizedpartsisanappositiveclause(同位语从句)?A、Hesaid
WhichofthefollowingisNOTthemostaffectedareabytheH1N1virus?[br][o
WhichofthefollowingisNOTthemostaffectedareabytheH1N1virus?[origina
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowing
WhichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesCAUSE?A、Whydon’tyoudoit
WhichofthefollowingisNOTtrueof"jeans"?[br][originaltext]Jeansare
WhichofthefollowingisNOTtrueof"jeans"?[originaltext]Jeansareveryp
随机试题
【B1】[br]【B18】A、involvedinB、stemmedfromC、relatedtoD、resultedinBstemfro
PASSAGEONE[br]Giveatitleforthepassage.Myrelationshipswithbooksthroug
[originaltext]A:UntilIwas100yearsold,Ihadn’treallylived.Allthesein
Themanagerofthehotelrequeststhattheirguests______after11:00P.M.A、not
BirdBrainsCrackingWalnutsThe
对
发生多普勒效应必须具备的基本条件()A.有声源与接收体 B.没有回声或回声太弱
在基金资产总值和基金总份额不变的情况下,基金份额净值与基金负债的关系是()。A
邓小平在《社会主义也可以搞市场经济》一文中指出:“社会主义的特征是搞集体富裕,它
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
最新回复
(
0
)