首页
登录
职称英语
What’s the purpose of IMF’s calling for the government to take further action? [
What’s the purpose of IMF’s calling for the government to take further action? [
游客
2023-11-06
77
管理
问题
What’s the purpose of IMF’s calling for the government to take further action? [br]
The International Monetary Fund has told governments across the world that further action is needed to help return the global financial system to stability. In a fresh estimate of the scale of the problem, the IMF says global losses on toxic assets could total four trillion dollars.
This report does identify what it calls some early signs of stabilization in financial systems, but there are not many of them. And the IMF says further action will be needed if they’re to be sustained. In two key areas, it says that progress by governments has been piecemeal and reactive, dealing with the problem assets held by financial institutions and how to handle banks that need extra capital. For that problem the report says temporary government ownership may sometime be necessary.
选项
A、Issuing more bank notes.
B、Changing the ownership.
C、Improving market mechanism.
D、Drawing more investment.
答案
B
解析
推断题。新闻中指出,国际货币基金组织指出,在处理金融机构的问题资产及银行需要额外资金的问题上,政府的努力是零散和被动的。为了解决上述问题,临时性的政府所有制在一段时间内是有必要的,也就是要暂时改变现在的市场自由体制,所以选项B是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3162153.html
相关试题推荐
They’recalling_____allmenandboysovertheageof14tojointhearmywhenth
TheU.S.govemmentisopposedtothetransactionbecauseitisafraidthat_____
TheTransactionoftheMentalHealthyQuestionofUniversityStudent
TheTransactionoftheMentalHealthyQuestionofUniversityStudent
TheTransactionoftheMentalHealthyQuestionofUniversityStudent
Waterentersintoagreatvarietyofchemicalreactions,______havebeenmentio
Whatisthepurposeofissuingthenewlaw?[originaltext]LawmakersinNebra
Goodmorning,everyoneandwelcometotheEnglishforAcademicPurposesCent
Goodmorning,everyoneandwelcometotheEnglishforAcademicPurposesCent
Goodmorning,everyoneandwelcometotheEnglishforAcademicPurposesCent
随机试题
Whenmedal-winningathletesreturnhomefromtheOlympicGames,theirfamem
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Wecaninferfromthepassa
【B1】[br]【B8】A、inB、withC、onD、aroundD该题考点为介词词义辨析。此处作者要表达“出现”的意思,只有bearound在
A.甲氧苄啶 B.诺氟沙星 C.磺胺嘧啶 D.甲硝唑 E.磺胺米隆抗滴虫
(2012年)J2级以上经纬仪的检定周期为()年。A.1 B.2
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
①上佛来山,敬香不是主题,大多数游客至此,是来赏花的 ②每年春天,围绕于佛来山
下列关于资金需要量预测的说法中,错误的是( )。A.资金需要量预测是对未来所需资
公司给客户办理健身会员卡,收取一年费用,收取的年费计入()。A.合同负债 B
最新回复
(
0
)