首页
登录
职称英语
What is the conversation mainly about? [originaltext]M:Well, you seemed to be ha
What is the conversation mainly about? [originaltext]M:Well, you seemed to be ha
游客
2023-11-05
76
管理
问题
What is the conversation mainly about?
M:Well, you seemed to be having fun watching the movie.
W:Yeah, I think it kept me laughing from the start.
M:Whenever I watch comedy, I always like to know why people like to laugh. I mean, why does it feel so good to laugh?
W:I heard from my biology professor that even after centuries of scientific research, no one knows for sure why human beings and just a few primates laugh.
M:I read somewhere that Charles Darwin thought that laughter, which begins with small babies, was like evolutionary "reward" to the mother and father. Baby’s laughter sounded and felt so different from crying, he believed, that even prehistoric parents must have interpreted it as a sign of well-being, kind of like the purring of a kitten.The parents enjoyed the laughter, which encouraged them to continue caring for the child.
W:Researchers have found it has a positive effect on many patients and it produces certain hormones that actually switch on the body’s immune system and actually help fight off diseases.
M:I’ve heard that apes also like laughing.
W:I heard that too. Apes and a few other primates laugh, but no other animals do.
M:That’s interesting.
选项
A、The purpose of laughter.
B、The cause of laughter and its effects.
C、When do people laugh?
D、The origin of laughter.
答案
B
解析
主旨大意题。对话从看电影人们会大笑开始,谈到人类笑的原因,以及产生的一些积极影响,如促进人体分泌某些种荷尔蒙、刺激人体免疫系统、帮助人们抵御疾病。所以选择B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3160758.html
相关试题推荐
Evenwhenstrandedinanisolatedvillagebysnow,_____.A、itseemedmyjourneyw
Hisjokesseemed______,butwereinfactcarefullypreparedbeforehand.A、simulta
WhyismostPalestinians’economicsituationworsening?[originaltext]Thema
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[originaltext]Pe
Theconversationismainlyabout[originaltext]W:Hi,gotanyplansfortonight?
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[originaltext]Officials
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]TheAmericanspaceshuttle
WhatisTRUEaboutGeneralMladic?[originaltext]Afteralmost16yearsonth
Theoutbreakwasthoughttohavebeenstarted[originaltext]OfficialsinGer
Whendidthewomanreceivesomeoftheitems?[originaltext]Acoupleofmont
随机试题
WhatdoestheJusticeDepartmentaccusetheindustry?[originaltext]Closing
[originaltext]AgrowingnumberofAmericanuniversitiesaredroppingtheen
ScientistsQuestionPossibleNanotechRisksMore
下列关于利息备付率指标的说法,正确的是()。A.利息备付率表示可用于还本付息
以下哪项符合足月儿的外观特点A.指甲未达指尖 B.耳廓软、耳舟不清楚 C.头
包茎、包皮过长的危害及护理要点是什么?
麻黄平喘的有效成分是A:麻黄碱B:黄酮类C:桂皮油D:小檗碱E:绿原酸
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
银行市场定位策略中,()是一种真正“双赢”的定位。A:利益定位策略B:形象定位
工程项目管理组织机构采用直线制形式的主要优点是( )。A.管理业务专门化,易提
最新回复
(
0
)