首页
登录
职称英语
What happens during the natural growth of a tree each year? [originaltext] Du
What happens during the natural growth of a tree each year? [originaltext] Du
游客
2023-11-05
98
管理
问题
What happens during the natural growth of a tree each year?
During this century, archaeologists have discovered that trees can be a valuable tool for measuring time. In scientific terms, this method is called dendrochronology. Dendrochronology is based on the scientific discovery that leach year a tree grows a new layer of wood. When you cut down a tree, for example, you can see and count the layers of concentric circles. The layers vary in color and in thickness.These variations are a result of differing climate conditions from year to year that affects the growth of the annual rings. Cold weath er, for example, creates thinner and lighter rings while hot weather produces thicker and darker rings. All trees that grow in the same region will have roughly the same pattern of annual rings, and this can be used as a source of comparison and measurement. Early in this century,archaeologists began using the rings to date ruined structures and figures built in the southwestern United States. They did this by comparing the rings of the wood found in the ruins with the rings of recently cut trees. Slowly but surely, the system was extended backwards in time to measure older ruins. The heavy forestry of the United States, coupled with the relative youth of its history, led to a fairly uncomplicated study.
选项
A、Their rings become lighter in color.
B、They have one more ring of wood.
C、They become more precious.
D、Their rings get closer and closer.
答案
B
解析
细节题。文中指出每年树木都会长粗一圈,即会多一圈年轮,故B项意思正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3160728.html
相关试题推荐
Nooneappreciatedhisworkduringhislifetime,but_____itisclearthathewas
Whathappenstoher?She’sbeenbehavingverystrange_____late.A、inB、byC、ofD、
WhichteamisthefirstrivalforGhanainthefootballWorldCup?[originaltext
WhyismostPalestinians’economicsituationworsening?[originaltext]Thema
Whatisthemaintaskforaidworkersnow?[originaltext]InIran,morethan
Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?[originaltext]Good
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Reception.MayIhelpyou
What’stheadvantageofapartnership?[originaltext]M:Barbara,whathaveyoube
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]TheAmericanspaceshuttle
WhatisTRUEaboutGeneralMladic?[originaltext]Afteralmost16yearsonth
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERforeach
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVehicles.M:Hello,eve
Registrationis______intheelectioninordertoensurethevalidityofthevo
Canwehaveourfishandeatit,too?Anunusualcollaborationofmarineeco
Inthe【B1】______annualBiblereadingmarathonthevolunteersreadreverentl
BasketballisthesportandpastimetheAmericanslikemost.[br]Americansbeco
下列关于照明灯具在特殊场所的安装,正确的是()。A.卤素灯、60W以上的白炽
按份共有的特征不包括()。A:共有人按照预先确定的份额享有权利和承担义务B:共
下列对苯妥英钠叙述,正确的是A.含咪唑烷二酮,含两个苯环 B.属于丙二酰脲类药
最新回复
(
0
)