首页
登录
职称英语
According to this Passage, the umbrella was probably first invented [originaltex
According to this Passage, the umbrella was probably first invented [originaltex
游客
2023-11-05
101
管理
问题
According to this Passage, the umbrella was probably first invented
To us it seems so natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains. But actually me umbrella was not invented as protection against rain. Its first use was as a shade against the sun!
Nobody knows who first invented it, but the umbrella was used in very ancient times. Probably the first to use it were the Chinese, as early as the elevendi century B.C.
In Europe, the Greeks were me first to use me umbrella as a sunshade. And the umbrella was in common use in ancient Greece. But it is believed tiiat the first persons in Europe to use the umbrella as protection against the rain were the ancient Romans.
During the Middle Ages, die use of me umbrella practically disappeared. Then it appeared again in Italy in die late sixteenth century. And again it was considered a symbol of power and autfiority. By 1680, me umbrella appeared in France, and later on in England.
By the eighteenth century, the umbrella was used against rain thoughout most of Europe.Umbrellas have not changed much in style during all this time, though they have become much lighter in weight. It wasn’t until me twentieth century mat women’s umbrellas began to be made, in a whole variety of colours.
选项
A、in ancient China.
B、in ancient Egypt.
C、in ancient Greece.
D、in ancient Rome.
答案
A
解析
细节题。短文说,没人知道伞到底是谁发明的,但肯定在古代就有使用,很有可能首先使用伞的是中国人,即很有可能伞是在古代中国发明的,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3160684.html
相关试题推荐
WhyismostPalestinians’economicsituationworsening?[originaltext]Thema
WhichisNOTthestudents’requestaccordingtothenews?A、Tostandardizethecu
Whatisthemainpurposeforholdingsuchaspecialcontest?[originaltext]A
Whatdoesthepassagetellusabouttraveling?A、Itmakesourlifemoreinteresti
Accordingtothepassage,whatwaslifelikeinasmallcommunity?[originaltext
Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?[originaltext]Good
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Reception.MayIhelpyou
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[originaltext]Officials
AccordingtotheOxfamreport,thenext20yearswillsee______percentincreas
Whatisthispassagemainlyabout?[originaltext]Therearemanyreasonswhy
随机试题
THEEFFECTSOFSLEEPDEPRIVATION1Sleeprestoresthebodyand
Irelandhasalottoofferthetravelerbesidesitsfamouslygreencountrysid
[originaltext]CarSalesman:Oh.Hithere.Abeauty,isn’tshe’?Lady:Well...C
下列对重合闸的要求描述正确的是()。A.由值班人员手动操作或通过遥控装置将断路
尿比密测定有助于______________和______________这两种
天有不测风云,人有旦夕祸福。谁都担心患上大病,但并不是所有人都有大病保险。在健康
下列各项中,应通过“应交税费”科目核算的有( )。A.交纳的印花税 B.增值
在工程质量事故的处理程序中,对于涉及结构安全和加固处理等的重大技术处理方案,一般
下列材料中,属于水硬性胶凝资料的是()。A.石灰 B.水玻璃 C.水泥
关于扣件式钢管作高大模板支架立杆时的说法,错误的是()。A.立杆上每步设置双向
最新回复
(
0
)