首页
登录
职称英语
What is the eventual effect of the behavior of the bank? [br] [originaltext]
What is the eventual effect of the behavior of the bank? [br] [originaltext]
游客
2023-11-04
70
管理
问题
What is the eventual effect of the behavior of the bank? [br]
Financial regulators in the United States have accused the investment bank Goldman Sachs of fraud related to [28D]the collapse of the American housing market. The Securities and Exchange Commission is taking civil action against the bank
The Securities and Exchange Commission alleges the bank sold investors a financial product based on sub prime mortgages that was designed to lose value. Goldman Sachs has denied the allegations and says it will defend the firm and its reputation. This is the first time that the U. S. government has explicitly accused one of Wall Street’s premier institutions of fraud relating to the collapse of the U.S. housing market.
选项
A、It alleges the bank sold investors sub prime mortgages.
B、It alleges the bank sold investors illegal financial products.
C、It alleges the bank sold investors products that will lose value.
D、It alleges the bank should take high responsibility for the collapse of U. S. housing market.
答案
C
解析
信息辨认题。新闻中提到美国证券和交易委员会(SEC)指控该银行向投资者出售基于次贷抵押的金融产品,这种产品注定会贬值。因此答案为[C]。[A]、[B]是基于此信息设置的干扰项,[D]未在文中体现。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3157065.html
相关试题推荐
AntasariAzharwasdetainedbecause[originaltext]Indonesianpolicehavedet
Themultinationalcommoditytradingcompanyadmittedthat[originaltext]Amu
Howcansharksfindtheirquarries?[br][originaltext]Scientistssayshark
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Anewstudysuggestst
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Anewstudysuggestst
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Anewstudysuggeststhatth
What’stheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Ijustlearnedfrom
What’stheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Ijustlearnedfrom
What’stheconversationmainlyabout?[originaltext]M:IjustlearnedfromtheT
Whatsitcomdoesthemanlikebest?[br][originaltext]W:IwanttowatchTVan
随机试题
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?TheRockHarbor
[originaltext]M:Mymotherwillbecomingtovisitusovertheweekend,dear.W
WoodrowWilsonwasreferringtotheliberalideaoftheeconomicmarketwhen
[originaltext]Whoishelookingfor?[/originaltext]A、ThePersonnelmanager.B、M
A.声音嘶哑 B.喝水呛咳 C.两者均可 D.两者均不可喉上神经损伤(
带通型抽样定理可以适用于低通型信号的抽样。()
26岁,女,4天前在家分娩,手取胎盘完整娩出,阴道流血约400ml。术后口服复方
A.绝对干涉权 B.支持医学科学研究 C.对病人义务和对社会义务的统一 D
有一项年金,前3年无流入,后5年每年年初流入500万元,假设年利率为10%,其现
根据《安全生产培训管理办法》,下列选项中说法不正确的是()。A.金属冶炼单位主
最新回复
(
0
)