首页
登录
职称英语
John Williams’ house is made of [br] [originaltext] More than 40 years ago,
John Williams’ house is made of [br] [originaltext] More than 40 years ago,
游客
2023-11-04
79
管理
问题
John Williams’ house is made of [br]
More than 40 years ago, John Williams gave away all of his belongings and went off to the mountains to live the way people lived 100 years ago. For food he traps wild animals, fishes in the rivers, and plants whatever he can. [11A] John lives in a cabin he made by hand, out of trees he chopped down with an ax. Though he has no relatives that he knows of, he does have a deer he raised from a fawn. The deer lives in the house in the winter and goes with John when he goes into the forest mountains and [12D] John has not been out of the mountains during the entire forty years. One day last year I hiked in to see how John lives. It was like going back in time. There were no roads, no stores, no noise, no pollution, not even a post office.
Most notable of all, there were no people and that’s just the way [14A] John Williams wants to keep his part of the world without people. But there is a paradox in his story. John is an educated man. He has books and nobody knows how he got them. Mostly he reads about his world, the forest, the animals, the plants, and the mountains. He has seen airplanes flying overhead but does not want to know about them. For him, [13D]electricity’s lightning. [12D] John Williams is 85 years old and has not had a sick day in his life. He attributes his long life to the fact that he has nothing to do with people and in order that he might enjoy many more years of health, happiness, and solitude. I will not tell you where his kingdom lies. There is no room there for you or me.
选项
A、since he was born.
B、since he graduated from college.
C、since his wife died.
D、almost half his life.
答案
D
解析
第11题到第14题题目的主语都是John Williams,由此可推测本文主要是有关他一个人的故事,并没有提到其他人,故[C]很可能不是答案。再由原文中的John has not been out of the mountains during the entire forty years和John Williams is 85 years old可知答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3157053.html
相关试题推荐
Whatarethespeakerstalkingabout?[br][originaltext]W:I’vehadaletterfr
WhydoesthewomanknowsomuchaboutAlbuquerque?[br][originaltext]M:Ihave
WhydoesthewomanknowsomuchaboutAlbuquerque?[br][originaltext]M:Ihave
Wherewerethegrenadeshidden?[br][originaltext]Thehighest-rankingAfgh
WhatisthepresentoccupationofJenetReno?[originaltext]FormerAttorney
Accordingtothereport,alltheglamourofHollywoodis______.[originaltext]
Accordingtothenews,Francewasstronglycriticizedfor______[originaltext]
Thenewsitemismainlyabout[originaltext]SouthAfrica’spolicehavelaunc
Countrymusicisabout______.[br][originaltext]Citypeopleusuallythin
Countrymusicisabout______.[br][originaltext]Citypeopleusuallythin
随机试题
Accordingtothenews,it’sNOTriskytoinvestyourmoneyon[originaltext]
Notlongago,mosthistorianshadtobetravelers.【C1】______writtenaccount
[originaltext]W:It’sgoodtoseeyouagain.Whatareyoudoingthesedays?You
He’salready______severaloftheproposalsinhiseconomicplantoaccommodated
DearMary,ItwascertainlygrandofyouandTomtocomeandseemeoffIk
下面关于凭证式国债的有关说法正确的是( )。 ①各经办单位对在发行期内已缴款
喷锚暗挖法的主要开挖方法中沉降大的是( )。 A、CRD法 B、正台阶环
以下说法中正确的是A.新斯的明可用于有机磷中毒治疗过程中所发生的阿托品过量中毒
从事代理记账工作的人员应遵守以下哪些规则()。A、依法履行职责 B、保守商业秘
患者男,45岁。因肝硬化(失代偿期)入院。1天前出现明显呼吸困难。查体:体温正常
最新回复
(
0
)