首页
登录
职称英语
What can we learn about San Francisco, according to the passage? [originaltext]
What can we learn about San Francisco, according to the passage? [originaltext]
游客
2023-11-04
93
管理
问题
What can we learn about San Francisco, according to the passage?
From this lookout we enjoy one of the most spectacular views of San Francisco. As you can see, [17A] the city rests on a series of hills varying in altitude from sea level to nine hundred and thirty-eight feet.
The first permanent settlement was made at this site in 1776 when a Spanish military post was established on the end of that peninsula. During the same year, some Franciscan fathers founded the mission San Francisco de Asis, and about halfway between the two, a station was established for travelers.
For thirteen years, there were fewer than one hundred inhabitants. But in 1848, with the discovery of gold, the population grew to ten thousand. That same year, the name was changed to San Francisco.
By 1862, telegraph communications linked San Francisco with eastern cities, and [19B] by 1869, the first transcontinental railroad connected the Pacific coast with the Atlantic seaboard. [18C] Today San Francisco has a population of almost three million. It is the financial center of the west, and serves as the terminus for trans-Pacific steamship lines and air traffic. The port of San Francisco handles between five and six million tons of cargo annually.
And now, if you look out to your right, you should just be able to see the east section of the Golden Gate Bridge, which is more than one mile long. The bridge spans the harbor from San Francisco to Marin County and the Red Wood Highway. [20B]It was completed in 1937 at a cost of thirty-two million dollars and is still one of the largest suspension bridges in the world.
选项
A、It is a mountain city.
B、It is the political centre of the west of America.
C、It got its name in 1862.
D、It belonged to Spanish at the very beginning.
答案
A
解析
文章开头处提到旧金山rests on a series of hills(坐落在延绵的山脉上),由此可知旧金山是一座mountain city(山城)。而且文章还提到旧金山是the financial center of the west(美国西部的经济中心),而不是the political centre(政治中心)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3156941.html
相关试题推荐
Whatistheultimateaimofthestimuluspackage?[br][originaltext](29)B
AccordingtotheU.N.EnvironmentProgram,goodmanagementofchemicalscouldp
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[br][originaltext]
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[originaltext](14
Accordingtotheauthor,peopletendto______.[br][originaltext]Theways
Accordingtotheauthor,peopletendto______.[br][originaltext]Theways
WhyisthewomanlookingforsomebooksaboutEnglish?[br][originaltext]M:Hi
WhyisthewomanlookingforsomebooksaboutEnglish?[br][originaltext]M:Hi
Whydoesthemanlooksotired?[br][originaltext]W:Howarethethingswithy
Whydoesthemanlooksotired?[originaltext]W:Howarethethingswithyou?M:
随机试题
DearJim,Hello,IlearnaboutyoufrommyEnglish【M1】______
Inacertainruralarea,peoplenormallydisposeofhouseholdgarbagebyburning
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwantto【C1】______staffwithforeig
Thetermbiologicalclockisappliedtothemeansbywhichlivingthingsadj
Iftheengineer(come)______hereyesterday,theproblemwouldhavebeensolved.had
[originaltext]M:Doyoufeellikegoingtothecinema?W:Oh,yes.Wh
在进行绩效反馈面谈时,要注意()。A.关注和肯定被考评者的长处 B.上下级双
心理咨询师对求助者的热情,最主要的体现是()。单选A.对求助者积极提问 B.认
为了保持会计指标的前后期可比性,企业下列事项相关报批手续完成后,需要按调整后的股
对医师的业务水平、工作成绩和职业道德状况,依法享有定期考核权的单位是A.县级以上
最新回复
(
0
)