首页
登录
职称英语
Whom did the lady first think of to help her out? [br] [originaltext] The ol
Whom did the lady first think of to help her out? [br] [originaltext] The ol
游客
2023-11-04
70
管理
问题
Whom did the lady first think of to help her out? [br]
The old lady was glad to be back at the block of her flats, but she found that her front door was open. She walked slowly into the hall and noticed at once that all the room doors were open. Looking into the drawing room, she saw a scene of confusion over by her writing desk. It was as clear as daylight then that burglars had forced an entry during the lady’s absence. Her first impulse was to go round all the rooms looking for the thieves, but then she decided that at her age it might be more prudent to have someone with her, so [14B] she went to fetch the porter from his basement. By that time her legs began to tremble, so she sat down and accepted a cup of strong tea, while the porter telephoned the police.
They went through the rooms, being careful to touch nothing, as they did not want to hinder the police in their search for fingerprints. [15A] It seemed as though everything she possessed had been tossed out and turned over and over. At least sorting out the things she should have discarded years ago was being made easier for her. Then a police inspector arrived with a constable and she told them of her discovery of the ransacked flat. The inspector began to look for fingerprints, while the constable checked that the front door locks had not been forced, thereby proving that the burglars had either used skeleton keys or entered over the balcony. There was no trace of fingerprints, but the inspector found a dirty red bag that contained jewellery which the old lady said was not hers. So [17C] their entry into this flat was apparently not the burglar’s first job that day.
选项
A、The red bag belonged to the lady.
B、There were many fingerprints on the red bag.
C、The lady’s flat was not the burglar’s first guilty place.
D、The burglar did not come into the flat at all.
答案
C
解析
短文结尾处提到,检察官没有发现指纹,但是发现了一个脏脏的红色包裹(a dirty red bundle).里面装满了珠宝,而老太太说这并不是她的,由此推断出珠宝应该是盗贼那天偷盗的,女士的公寓并不是窃贼当天光顾的第一个地方,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3156749.html
相关试题推荐
Theaccidenthappenedin[originaltext]Maskedassailantswithgrenadesanda
TheissueconcerningwhocontrolstheInternetwillbediscussed[originaltext]
Undertheagreement,thenuclearwarheadswillbe[originaltext]Nationallaw
BywhatmeansdidJoethinkhecouldbecomerich?[br][originaltext]Joegr
BywhatmeansdidJoethinkhecouldbecomerich?[br][originaltext]Joegr
WhydidthesugarcanefarmersbringcanetoadstoAustralia?[originaltext]
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Greetingsandintroduc
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Greetingsandintroduc
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Greetingsandintroductions
WhydidthemanneedtoseeDeanWilliams?[br][originaltext]M:MayIseeDean
随机试题
______shedislikedtheideaofmarriage,sheknewthatpoliticalreasonsmight
TheAlzheimer’sAssociationandtheNationalAllianceforCaregivingest
TroubleinParadiseValleyAOnonesideoftheargument
ThomasWheeler,【D1】______oftheMassachusettsMutualLife【D2】______Company,
AskmostpeoplehowtheydefinetheAmericanDreamandchancesarethey’lls
什么叫大学?什么是大学的精神?许多身在其中的学子并不全懂。他们在大学校园中懵懵懂
头痛辨证的关键是 A.辨头痛之部位,分表里B.辨头痛之轾重,分脏腑 C.辨
根据《行政处罚法》规定,地方规章可设定的行政处罚是()。A.没收违法所得 B
(2017年真题)某类劳动力的工资率为每小时10元时,某城市对这类劳动力的需求总
大体积混凝土入模温度不宜超过()℃。A.15 B.20 C.25 D
最新回复
(
0
)