首页
登录
职称英语
What should children do when their clothes catch fire? [originaltext] By teac
What should children do when their clothes catch fire? [originaltext] By teac
游客
2023-11-03
75
管理
问题
What should children do when their clothes catch fire?
By teaching your children fire safety you can make sure they know what to do when a house fire occurs. Making sure that your children know exactly what is required of them cuts down on the chaos of the emergency situation and helps keep your family safe and secure.(18)All children should know about important fire safety procedures such as the need to stay low to the ground in a smoky room and the need to stop, drop, and roll if their clothes should catch fire. Staying low to the ground keeps you from inhaling smoke, as smoke always rises towards the ceiling.(19)Smoke inhalation can lead to unconsciousness, and is a big component of deaths caused by house fires.(20)Tell your family members that they can put a damp rag or a piece of clothing over their faces and breathe in through it in order to cut down on the effects of smoke inhalation even more. However, you generally shouldn’t waste time finding a damp rag in an emergency: it’s also dangerous to use a tap to wet a damp rag depending on the severity of the fire, as if the water pipes in your home are exposed to high temperatures the water traveling through them may be converted to steam which will blast out of the tap and cause burns.
选项
A、Jump up and down.
B、Stop, drop and roll.
C、Pour water on the body.
D、Cover the body with objects.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3155496.html
相关试题推荐
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmany
随机试题
•Youwillhearfiveshortrecordings.•Foreachrecording,decidewhich
PASSAGETWOAgoodpolicy.本文第六段中JanetCurrie提到,现有的政策旨在禁止校内软饮料以及垃圾食品或提高校供午餐的质量,所以从
WhichofthefollowingisNOTacharacte
钢筋混凝土构件应进行承载力、挠度、抗裂度检验。()
木立柱水平拉杆及剪刀撑若采用木板时,其截面尺寸不应小于()。A.25mm*80
患者,男,25岁。诊断为“慢性肝炎(重度)”,以下实验室检查哪项不是其特征A.A
加入世界贸易组织以来,中国深度_______全球经济,发生了不曾______的巨
感染结核菌后而获得的免疫主要是( )。A.细胞免疫 B.体液免疫 C.过敏
一般情况中,参与集合资产管理计划的客户可以转让其所拥有的份额。( )
土的含水量试验应以( )为室内试验的标准方法。A.酒精燃烧法 B.炒干法 C
最新回复
(
0
)