首页
登录
职称英语
How many hijackers are involved in the news item? [br] [originaltext] Russia
How many hijackers are involved in the news item? [br] [originaltext] Russia
游客
2023-11-02
84
管理
问题
How many hijackers are involved in the news item? [br]
Russian commandos have stormed a hijacked bus in the southern Tajikistan Republic and freed all 18 hostages aboard.(23)Security officials say the two gunmen who had held the bus for 8 hours were arrested. Officials say no one was seriously hurt in the take-over by a newly-created anti-terrorist squad. The gunmen seized the bus Wednesday night.(24)They had demanded more than a million dollars’ ransom and a helicopter to escape. Their motives are unclear although they reportedly told police they needed the money to help drug-addicted friends.
选项
A、over one million dollars and a helicopter
B、over one million dollars to help drug-addicts
C、over a million dollars’ worth of drug
D、over one million dollars to buy a helicopter
答案
A
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。根据句(24)可知,持枪者要求获得超过100万美元的赎金和一架供逃离用的飞机。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3152026.html
相关试题推荐
MichaelSchumachergotinjuredwhilehewas______.[br][originaltext](29)T
TheunemploymentrateinFebruarywas______.[originaltext]Thedeepdownturn
HowmanygoldminerstookpartinthestrikeinSouthAfrica?[originaltext]
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[br][originaltext]These
Whyarethebeescalled"AfricanizedHoneyBees"?[originaltext]Theseareth
Wecaninferfromthespeakerthat______.[br][originaltext]Today,Iwant
Wecaninferfromthespeakerthat______.[originaltext]Today,Iwanttotal
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[originaltext]M:Hello.Ineedtotalk
随机试题
Theclauseinthesentence"Itisstillunknownwhethershewillcomeornot"is
Marcowasimpatient.Heresentedbeingaskedtowaitandexpectedtheinterviewe
Musicaffectsmood,mentalperformanceandphysicalperformance.A、正确B、错误A无论文章里
[originaltext]Theearthisgettingwarmer.Peopleburncoal,oilandgasan
[originaltext]W:Hi,Mark,nicetoseeyouhere.Iheardaboutyourhorsebackj
不能促使承包人降低工程成本,甚至最可能“鼓励”其增大工程成本的合同形式是( )
以下域名服务器中,没有域名数据库的()。A.缓存域名服务器 B.主域名服务器
共同基金当事人中,作为共同基金资产的名义持有人和保管人的是()。A:管理人 B
下列关于线粒体氧化磷酸化解偶联的叙述,正确的是( )。A.ADP磷酸化作用继续
EPQ中国修订版的报告单上剖析图数量是()。 (A)1(B)2(C)
最新回复
(
0
)