首页
登录
职称英语
The flood in Thailand resulted in the following damages EXCEPT______. [originalt
The flood in Thailand resulted in the following damages EXCEPT______. [originalt
游客
2023-11-02
62
管理
问题
The flood in Thailand resulted in the following damages EXCEPT______.
Flooding ravaged parts of southern Thailand on Thursday, with residents there joining their countrymen in Bangkok and beyond struggling with the effects of high water.(29 - 1)Parts of Songkhla province were declared disaster zones a day after rushing water swept away a 3-year-old child, So Hemakul, a provincial disaster and mitigation official, told the state-run MCOT news agency.(29 -2)The child’s body was found Thursday.(30)Heavy rains led Songkhla Gov. Winyu Thongsakul to urge residents of 16 districts to brace for flooding. Already, more than 360 people in the area have been forced to evacuate due to water as deep as 2 to 4 meters in places.
选项
A、the evacuation of more than 360 residents
B、the disaster zones in parts of Songkhla
C、the death of a little child
D、the disappearance of a little child
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。根据句(29—1)可知,洪水导致一个男孩被冲走;再根据(29—2)可知,被冲走的男孩已被证实死亡,而不是失踪。所以正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151980.html
相关试题推荐
WhathashappenedtoIsrael’scurrency?[br][originaltext](27)Inrecentmo
FightinginGazaStripresultedin______.[originaltext]Palestinianofficial
WhichofthefollowingisINCORRECTabouttheagreementFranceandGermanyhave
WhichofthefollowingisINCORRECTabouttheagreementFranceandGermanyhave
Accordingtothenewsitem,themilitarycouncil______.[br][originaltext]
Accordingtothenewsitem,themilitarycouncil______.[originaltext](21)St
WhichofthefollowingisCORRECT?[br][originaltext]TheAsianelephantis
WhichofthefollowingisCORRECT?[originaltext]TheAsianelephantisoneo
Wheredoesthemangettheinformationabouttheaquarium?[br][originaltext]M
Wheredoesthemangettheinformationabouttheaquarium?[br][originaltext]M
随机试题
PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbythepros
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOn
[originaltext]BelfastisthecapitalofNorthernIrelandandamajorcityi
Aresomepeopleborncleverandothersbornstupid?Orisintelligencedevel
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.【B1】______histo
上斜肌能使眼球向()方运动。A.上外 B.下外 C.上内 D.下内
A. B. C. D.
严重腰肌劳损时可采用的治疗措施有( )。A.卧床休息 B.物理治疗 C.联
A该套图的四个图形内的黑点均分布在图形的每个边角上,依此规律,故A正确。
某建筑公司于2013年4月2日提出申请,于2013年4月12日获得工商行政管理部
最新回复
(
0
)