首页
登录
职称英语
According to the news item, the Occupy movement condemns the country’s______. [o
According to the news item, the Occupy movement condemns the country’s______. [o
游客
2023-11-02
57
管理
问题
According to the news item, the Occupy movement condemns the country’s______.
Protests that began last month near Wall Street in New York have now spread to other American cities. The Occupy movement differs from the Tea Party movement. Tea Partiers blame big government for the country’s economic problems.(1)Occupiers blame big business. One young activist puts it this way.
Occupy Wall Street protesters have camped in New York’s financial district since the middle of September.(2)Police have made hundreds of arrests for blocking traffic. On Wednesday members of labor unions and community groups joined the demonstrations.
Protesters say the wealthiest one percent of Americans control too much of the nation’s wealth.(3)The protesters say they represent the other ninety-nine percent.
选项
A、big labor union
B、big government
C、big business
D、big police
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(1)可知,“占领华尔街”运动的参与者们谴责美国的大公司。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151798.html
相关试题推荐
Accordingtowhatyouhavejustsaid,amItounderstandthathisnewpost_____
Alargepercentageofthepopulationinthiscountryis______.A、illogicalB、ill
Asadevelopingcountry,wemustkeep______withtherapiddevelopmentofthew
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[br][originaltext]
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[br][originaltext]
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[br][originaltext]
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[originaltext](14
Accordingtotheauthor,peopletendto______.[br][originaltext]Theways
Accordingtothepassage,seeingandperceivingare______.[br][originaltext]
AccordingtotheCASS’sfindings,inwhichcitywhite-collarworkers’incomeis
随机试题
Between1999and2002,shareholderssawthevalueoftheirholdingsshrinkasea
A、Attendingapre-schoolprogram.B、Attendingasamesexschool.C、Goingtoscho
Itisgenerallyacceptedthattheexperiencesofthechildinhisfirstyear
Wirelessanddigitaltechnologiesprovideaffordablecommunication______toanswe
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
[originaltext]M:Thewatchlooksniceonme,butthepriceisnotveryappealin
[originaltext]W:Jack,sitdownandlisten.Thisisimportant.We’llhavetota
关于IgG的叙述,下列哪项是错误的A.是一种球蛋白 B.能通过胎盘 C.血清
对信贷运行过程的监测预警是通过( )实现的。A.建立科学的贷前调查体系,对申贷
根据《环境空气质量标准》,关于PM2.524h平均浓度值数据有效性的说法,正确的
最新回复
(
0
)