首页
登录
职称英语
Central American children try to enter the US because______. [originaltext] (
Central American children try to enter the US because______. [originaltext] (
游客
2023-11-02
92
管理
问题
Central American children try to enter the US because______.
(4)In the last year, rumors that illegal immigrants will be officially pardoned have prompted tens of thousands of Central American children to try to enter the US illegally in an effort to escape poverty and gang violence at home. This surge of migrant minors has at times overwhelmed facilities to detain them and the judicial system that must review each case.
Opponents of current immigration reform efforts say this crisis is also sparking public anger.(5)Immigration opponents accuse President Obama of poorly managing the border and of creating an expectation of official pardon when he issued an executive order to stop sending young immigrants in the US back to where they came.
While most Americans still support immigration reform, they now also say stopping the flow of undocumented immigrants should be the government’s top priority.
选项
A、they will be officially pardoned
B、they will avoid home violence
C、they will not live poorly as US immigrants
D、they will escape the life in home countries
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(4)可知,上千名中美洲儿童试图非法进入美国是为了逃离自己国家的贫困与黑帮暴力,即逃离自己国家的生活。故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151788.html
相关试题推荐
IcouldneverlietoherbecauseIknowshe’dsee_____mestraightaway.A、through
_____isnoreasonfordischargingher.A、BecauseshewasafewminuteslateB、Owi
_____,heisalwaysmodest.A、WithallhisprofoundknowledgeB、Becauseofallhi
Fromthe_____itwasclearthathewasguilty,becausehedidappearonthescene
"Ihopethechildrenwon’tgonearthewater.""Iwarnedthem_____."A、notB、not
It’shardtogivea(n)_____opinionaboutyourownchildren.A、objectiveB、object
ManyAmericansdonotunderstandwhythereissomuchinternationalcriticismof
Youhadonlyyourselfto______foryourlossinthestockmarketbecauseyouneve
Journalistshave______aplottokilltheAmericanpresident.A、imposedB、supposed
Idon’twanttouseMary’sballpenbecauseIdon’tlike_____.A、thatballpenof
随机试题
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeve
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledTh
(1)Asmedicalevidencemountsthatweareindeedwhatweeat,consumingahe
[originaltext]M:Hey,anyideaofwhattodothissummervacation?Theredoesn’
关于期刊出版增刊,说法正确的有( )。A.增刊内容必须符合正刊的业务范围 B
“奪”简化为“夺”,采用的简化方法是( )。A.简化偏旁 B.保留局部 C
贷款调查和监督的内容包括()。A.借款人是否按合同规定的用途使用贷款 B.借
设置于路侧的ss级护栏碰撞条件(重车)为()。A.碰撞速度80km/h B.车
二级公路路面面层的压实度保证率系数为()% A.99 B.95 C.9
服务对象张昊:“我的好多同学一个月都能挣上万块,而我一个月才3000块钱的工资,
最新回复
(
0
)