首页
登录
职称英语
Facing children’s problems in adjusting to college, some parents seem to______.
Facing children’s problems in adjusting to college, some parents seem to______.
游客
2023-11-02
76
管理
问题
Facing children’s problems in adjusting to college, some parents seem to______. [br]
Students’ pressure sometimes comes from their parents.(4)Most parents are well meaning, but some of them aren’t very helpful with the problems their sons and daughters have in adjusting to college. And a few of them seem to go out of their way to add to their children’s difficulties. For one thing, (5)parents are often not aware of the kinds of problems their children face. They don’t realize that the competition is keener, that the required standards of work are higher, and that their children may not be prepared for the change. Accustomed to seeing A’s and B’s on the high school report cards, they may be upset when their children’s first semester college grades are below that level. At their kindest, they may gently inquire why John or Mary isn’t doing better, whether he or she is trying as hard as he or she should, and so on. At their worst, they may threaten to take their children out of college, or cut off funds.(6)Sometimes parents regard their children as extensions of themselves, and think it only right and natural that they determine what their children do with their lives. In their involvement and identification with their children, they forget that everyone is different, and that each person must develop in his or her own way. They forget that their children, who are now young adults, must be the ones responsible for what they do and what they are.
选项
A、children cannot concentrate
B、children may not be prepared for the change
C、the competition is keener
D、the required standards of work are higher
答案
A
解析
推理排除题。由句(5)可知,有时家长们无法准确认识孩子们面临的困难。比如竞争越来越激烈,要求标准越来越高,或者孩子还没为改变做好准备。只有A没有提到,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151580.html
相关试题推荐
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,said
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,said
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,said
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,said
Whenbringinganewbornbabyhomefromthehospital,mostnewparentsexpect
Whenbringinganewbornbabyhomefromthehospital,mostnewparentsexpect
Whenbringinganewbornbabyhomefromthehospital,mostnewparentsexpect
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
AccordingtotheAmericanCollegeHealthAssociation’smostrecentannualna
随机试题
Aseveryancientmarinerknew,travelingbysailisasimplewaytogo.Thoug
Thetalkismainlyabout______.[br][originaltext]Inadditiontoexerci
心理咨询的意义有以下方面,除了()A.解除紧张应激压力的手段 B.防治心身疾病
休克时最能反映组织细胞是否缺氧、缺氧程度、休克是否好转的主要实验室检查为A.动脉
下列不属于定期存款类型的是()。A.整存整取 B.零存整取 C.教育储蓄存款
"世行选聘咨询指南"规定的委托方式中,基于质量和费用(QCBS)的选择过程包括(
学习竞赛可以激发学生的学习动机,所以经常开展学习竞赛是有百利而无一害的。
甲和乙两名水平相当的选手打羽毛球,每一局每人的胜率都是50%,如果两人连打五场,
心理咨询师决定对该求助者采用合理情绪疗法。以下是咨询过程片断。 心理咨询师:你
根据《劳动法》的规定,用人单位不得安排未成年人从事()、国家规定的第四级体力劳动
最新回复
(
0
)