首页
登录
职称英语
Whether a person is right-handed or left-handed results from [br] [originaltext
Whether a person is right-handed or left-handed results from [br] [originaltext
游客
2023-11-02
74
管理
问题
Whether a person is right-handed or left-handed results from [br]
Some people are right-handed and some are left-handed. No one knows the reason why a person becomes right-handed or left-handed, It is not true that it is caused by the way in which his parents educate him. In other words, a person is born to be right-handed or left-handed. Moreover, the left-handed and the right-handed "think" differently. Having to use the hand you’re not used to can be very upsetting.
One day I tried an experiment: changing hands while eating rice with chopsticks. Being a right-hander, I hoped it would not be too hard for me to take the food with my left hand. Soon after I started, I realized I didn’t know what I was doing. So I moved in front of a big mirror, in order that I could observe my actions clearly. Looking at myself in the mirror, I found I looked like a man who had never used chopsticks. I grew more and more nervous and finally I had to give it up.
My experience shows, being forced to use the hand one is not used to affects a person’s mind. So we should not try to change a left-hander to a right-hander. Some people still think being left-handed is bad, but luckily this idea is changing.
选项
A、To enable the speaker to dress himself up in the experiment.
B、To enable the speaker to record his play in the experiment.
C、To enable the speaker to get more lights in the experiment.
D、To enable the speaker to watch his actions in the experiment.
答案
D
解析
细节题。作者表示,实验一开始,由于看不到自己在做什么,所以就对着一面镜子,以便自己观察得仔细,D为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151153.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
ThespeakercomparestheInternetto[originaltext]TheInternetisaglobal
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
WherearetheOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGamesarehelde
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
随机试题
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[br][originaltext]M:May
"WithtwofriendsIstartedajourneytoGreece,themosthorrendousofall
Thusfar,thereislittleevidencetosuggestthattechnologywillreducein
Questions13-15ReadingPassage2hassixsectionsA-F.Choosethemostsuitable
用正极表示0,负极表示1的数据编码格式是(请回答此题);用零电平表示0,1则
男,27岁。右足足趾麻木、发凉、怕冷2年,每行走约1km需停下休息。体查:右下肢
A.异型单核细胞 B.巨核细胞 C.多核巨细胞 D.异型淋巴细胞 E.网
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
产权比率可反映企业财务结构稳健程序,其算式为( )。A.负债合计÷股东权益合计
细骨料细度模数F.M为2.5的混凝土属于()。A.粗砂 B.中砂
最新回复
(
0
)