首页
登录
职称英语
Why are the male elephants sent away? [br] [originaltext] The elephant is th
Why are the male elephants sent away? [br] [originaltext] The elephant is th
游客
2023-11-02
65
管理
问题
Why are the male elephants sent away? [br]
The elephant is the biggest four-legged animal in the world. They live for a long time—fifty or sixty years in families of females. There will be a few young male—a few "baby boy". But the females will soon send them away. An elephant family keeps only its daughters, mothers and grandmothers, and its great grandmothers.
The females stay together for years. The older animals look after the young ones. The mothers teach their daughters and set a good example.
And what happens to male elephants? Well, the young males stay with their mothers for a time. Then they must leave the family. The females just send them away. A bull elephant does not often have a friend. He lives alone; away from the family, and often away from other bulls.
Sometime the females call a bull. He can visit them then, and they stay for a time. But soon his "wives" and sisters send him away again. The females have a very happy family life.
Elephants can remember things very well. They never forget great happiness or great sadness. When a female elephant dies, her daughters and her grand-daughters are sad for many months. They stay with the dead body. Then they carry a bit of it away with them. They never forget a dead friend.
选项
A、The elephant is the biggest animal in the world.
B、Female and male elephants live together all life long.
C、The elephant has a good memory.
D、The male elephant often has lots of male friends.
答案
C
解析
细节题。短文后面提到,大象能够很好的记住事情,它们从来都不会忘记大喜大悲,当一头母象死去,它的女儿、孙女都会伤心好几个月,充分说明大象的记性很好,C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151142.html
相关试题推荐
Theconversationismainlyabout[originaltext]W:Hi,gotanyplansfortonight?
What’stheadvantageofapartnership?[originaltext]M:Barbara,whathaveyoube
[originaltext]Doctor’sOrdersYou’regoing
WhatisTRUEaboutGeneralMladic?[originaltext]Afteralmost16yearsonth
Whatisthispassagemainlyabout?[originaltext]Therearemanyreasonswhy
Whatisthewomandoing?[originaltext]M:Excuseme,areyouwaitingtobuyconce
Whichofthefollowingdoesthemanorder?[originaltext]W:Goodafternoon,Sir.
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?[originaltext]ThefirstEarthD
WhatwasthecauseofthestampedeataHindufestival?[originaltext]Police
Whydidn’tchildrengotoschoolalongtimeago?[originaltext]Alongtime
随机试题
[originaltext]AlthoughCDscannotbewithdrawn,theycanbemarketed,thatiss
Governmentpolicymakersshouldconsider______benefitcoveragefortemporaryempl
五行学说(thetheoryoffiveelements)是中国古代的一种物质观。五行包括金、木、水、火和土五种要素。五行学说强调整体概念,描绘
【B1】[br]【B6】[originaltext]Afewyearsagoitwasfashionabletospeakofa
20世纪六七十年代现代人文主义教育家的教育思想。
下图为某山地脊线图。图中的等高距为100米,M1与M2的海拔均为500米。据此完
患者,男,40岁。有头部外伤史,头刺痛如锥,巅顶部位尤甚,舌质暗,脉弦数。治疗拟
化学有害因素的职业接触极限包括()。A.短时间接触容许浓度 B.最高容许浓度
起重机械的首次检验是指起重机械在投入使用前进行的检验。对于采用整机涂装形式出厂的
某风力发电场,一期装设单机容量1800kW的风力发电机组27台,每台经箱式变升压
最新回复
(
0
)