首页
登录
职称英语
[audioFiles]2016m4x/audio_ezfj_375_20164[/audioFiles]Glaciers冰川 Glaciers ar
[audioFiles]2016m4x/audio_ezfj_375_20164[/audioFiles]Glaciers冰川 Glaciers ar
游客
2023-11-02
45
管理
问题
选项
答案
Glaciers冰川
Glaciers are formed in places where the temperatures are extremely cold. / This could even include places that are at sea level, / but are mostly places that are high up on mountains. / In such cold places it snows most of the year. / This snow will settle down and when it snows again / the lower layer of snow gets compressed. / Every time it snows, the below layers will compress more, / finally turning into hard ice. / This ice is what forms the glacier. / When the temperature rises slightly, / the outer edges of the formed glacier and fresh snow will melt. / For a glacier to form and sustain itself it is of prime importance / that the amount of snow that falls on it must be more than the amount of glacier that has melted. / This is the only way in which the glacier will be able to maintain itself / and keep increasing in size year after year. /
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151074.html
相关试题推荐
[audioFiles]2015m7s/audio_ezfj_010_20153[/audioFiles]
[audioFiles]2015m7s/audio_ezfj_008_20153[/audioFiles]
[audioFiles]2015m7s/audio_ezfj_007_20153[/audioFiles]
[audioFiles]2015m7s/audio_ezfj_006_20153[/audioFiles]
Howmanystatesarenotinfavorofthehealthcare?[audioFiles]2015m7s/audio_e
[audioFiles]2015m6x/audio_ezfm_014_20154[/audioFiles]
[audioFiles]2015m6x/audio_ezfm_090_20154[/audioFiles]St
[audioFiles]2015m7s/audio_ezfz2015_001_20155[/audioFiles]Ma
[audioFiles]2015m7s/audio_ezfj_20155_010[/audioFiles]
[audioFiles]2015m7s/audio_ezfj_20155_008[/audioFiles]Ch
随机试题
【B1】[br]【B19】A、articleB、reportC、workD、feelingC由句子结构可知应填入一个名词作表语,但article(文
Thatteacherisverygood______children.A、overB、atC、onD、withDThatteacher
COMETOTHEFIRSTEVERDIOPTRADESHOW!Morethan200Algerianmanufacturersare
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Goodadviceis______price.A、overB、beyondC、aboveD、topB介词辨析题。此句中beyond是“超出”的
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thediagramshowsthest
下列属于地下排水设施的有()。A.边沟 B.盲沟 C.暗沟 D.渗沟
下列对框支承隐框玻璃幕墙的玻璃板块安装的说法,不符合规范要求的有()。 A
按照《价格法》、《房地产经纪管理办法》等法律法规要求,房地产经纪机构应( ),
最新回复
(
0
)