首页
登录
职称英语
Australia’s new Prime Minister Kevin Rudd has opposed [originaltext] Australi
Australia’s new Prime Minister Kevin Rudd has opposed [originaltext] Australi
游客
2023-11-02
40
管理
问题
Australia’s new Prime Minister Kevin Rudd has opposed
Australia’s new Prime Minister was greeted on his first visit to Papua New Guinea by landowners living along the Kokoda Track, who staged a noisy protest against Australia’s opposition to mining in the area. The Kokoda Track is a revered part of Australia’s military history and Canberra wants it given World Heritage protection. Villagers, though, want sections of the rugged path to be mined for copper and gold. They stand to make a fortune if permission is granted, something Kevin Rudd has opposed. Relations between Australia and its former colony and nearest neighbor have been sensitive in recent years. The former Australian Prime Minister, John Howard, rarely saw eye-to-eye with officials in Port Moresby.
选项
A、corruption in Papua New Guinea.
B、mining in the Kokoda Track.
C、making a fortune in Papua New Guinea.
D、protest against Australia.
答案
B
解析
细节判断题。新闻提到:科科达山路的村民们希望能在崎岖的山路地带开采金矿和铜矿。他们坚持认为如果能获得许可的话,便能够获得丰厚的利润,对此凯文·拉德表示反对。故B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3150812.html
相关试题推荐
Whatarethestudentsmainlydiscussing?[br][originaltext]W:Hi,Robert.What
WhatisMr.Johnson’smainreasonforfindinganewjob?[br][originaltext]W:
WhatisMr.Johnson’smainreasonforfindinganewjob?[br][originaltext]W:
WhatisMr.Johnson’smainreasonforfindinganewjob?[originaltext]W:Hello,
Whatdoesthenewsitemmainlyreport?[originaltext]Ifyoucontactthecust
Wecaninferfromthereportthat[originaltext]TheUnitedNationsChildren’
Accordingtothepassage,[br][originaltext]Unconsciously,weallkeepac
Accordingtothepassage,[br][originaltext]Unconsciously,weallkeepac
Accordingtothepassage,[originaltext]Unconsciously,weallkeepacomfort
Inthepast,Americanfamiliestendedtobe[br][originaltext]Inthepast,
随机试题
It’swellknownthatbiganimals,likepolarbears,aresensitivetoclimate
Incontrasttologic,thereiscommonsense,orstillbetter,theSpiritof
UglyIsOnlySkin-deepItmaynotbemuc
ANDREWCARNEGIE,a19th-centurytycoon,famouslysaidthat"inheritedwealth
A.(0,0) B.(0,1) C.(1,0) D.(1,1)
分层的目的主要是降低系统实施的复杂性,每一层只实现特定的功能。()
以股东财富最大化作为企业财务管理目标的优点有很多,但不包括()。A:该指标考虑了
阅读下面短文,回答 今日,有报道说,有些颜色极为亮丽的服装中含有荧光增白剂,会
一般纳税人销售下列货物,增值税税率为13%的是()。A.农产品 B.图书
隧道工程喷射混凝土施工,说法错误的是()。A.工作风压应随输送管距增加而提
最新回复
(
0
)