首页
登录
职称英语
What will happen in Hawaii’s public school? [originaltext] Hawaii’s budget cr
What will happen in Hawaii’s public school? [originaltext] Hawaii’s budget cr
游客
2023-11-02
66
管理
问题
What will happen in Hawaii’s public school?
Hawaii’s budget crunch is giving school children some reason to smile. Public schools are gonna be closed most Fridays for the remainder of the academic year. Under a new union contract with teachers, it cuts 17 days from the calendar and gives Hawaii the nation’s shortest school year. Educators are concerned there is just not enough time for kids to learn. Hawaii already ranks near the bottom nationally in academic achievement.
选项
A、The school days will be much shorter than before.
B、The children in public school will be given more courses.
C、The teachers in the public school will be granted a pay-raise.
D、The academic record in Hawaii’s public school remains high.
答案
A
解析
细节判断题。新闻中指出,由于夏威夷的预算紧缩,公立学校周五也将放假。在与教师们签订的新工会合同中,将再减掉17个工作日,夏威夷即成为整个国家中拥有最短学年的州。故正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3150724.html
相关试题推荐
Smokingis______inpublicbuildings.A、avoidedB、prohibitedC、rejectedD、repell
Thenewlybuiltschoolofferscoursesineverysubject______.A、imaginedB、imagi
Itwas______thattheschooldiscriminatedagainstAsianstudents.A、assaultedB
Smokingis______inpublicbuildings.A、avoidedB、prohibitedC、rejectedD、repell
Lucy______goingbacktoschoolsinceshesavedenoughmoney,butshehasn’tde
Itissaidthateveryboyandgirlinthisschoolmusthave______haircutshor
______madetheschoolproudwas______morethan90%ofthestudentshadbeena
Haveyoueverreceived______ofwhathashappenedtoher?A、thewordB、wordsC、w
Adevelopingcountryusuallyreceivesmorepublicaidsthan______adevelopedc
Haveyoueverreceived______ofwhathashappenedtoher?A、thewordB、wordsC、w
随机试题
Sometimeago,aninterestingdiscoverywasmadeby【C1】______ontheAegeani
HistorianswhostudyEuropeanwomenoftheRenaissancetrytomeasure"independe
下列关于数字签名说法正确的是( )。A.数字签名不可信 B.数字签名不可改变
病程>10年的1型糖尿病患者的主要死亡原因是:()A.糖尿病酮症酸中毒
在价值工程活动中,进行功能评价以前应完成的工作有()。A、方案创造 B、方案评
在PMS系统中登记设备缺陷时,应严格按照(____)和现场设备缺陷实际情况对缺陷
第二题、“给定资料4”中谈到一些地方的官方网站、官方微博没有起到应有的作用。请据
美国的农产品质量安全标准有( )。A.国家标准 B.行业标准 C.欧盟指
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
(2015年真题)关于注册商标有效期的说法,正确的是()。A.10年,自申请之
最新回复
(
0
)