首页
登录
职称英语
Why did McDonald not need to be responsible for the health problem of overweight
Why did McDonald not need to be responsible for the health problem of overweight
游客
2023-11-02
71
管理
问题
Why did McDonald not need to be responsible for the health problem of overweight children? [br]
A court in the United States has ruled that the hamburger chain McDonald’s was not responsible for the health problem of overweight children who eat at its restaurants. The judge said lawyers acting for the children had failed to show that McDonald’s products presented a danger unknown to consumers. This is the first case of its kind to go through the American courts. The outcome is a victory for the fast food industry, which is braced for a wave of tobacco-style litigation over the health consequences of poor diet. The action was mounted on behalf of a group of overweight children suffering from diabetes, high blood pressure and other diet-related ailments. They blamed their problems on the fat laden hamburgers and chips they’d regularly eaten at McDonald’s restaurants in New York.
选项
A、McDonald’s food is not clean.
B、McDonald’s food price is too high.
C、McDonald’s food contains high fat.
D、McDonald’s environment is not safe.
答案
C
解析
细节推理题。新闻结尾的表述很清楚地告诉我们,这起诉讼是代表一群肥胖儿童的。“他们把自己的健康问题归咎于他们经常在纽约麦当劳餐厅所吃的高脂肪的汉堡包和薯条。”选项中四项针对不同的内容,文中只涉及C项,其他选项纯属无中生有,从常理判断也不能成为起诉的理由,所以选C项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3150463.html
相关试题推荐
Whatisthewoman’sproblem?[br][originaltext]W:Hello!Who’sspeaking?M:He
Whatisthewoman’sproblem?[originaltext]W:Hello!Who’sspeaking?M:Hello,i
What’stheproblemmostAmericancollegesarefacing?[br][originaltext](1
What’stheproblemmostAmericancollegesarefacing?[br][originaltext](1
Whatproblemdoesthewomanhave?[originaltext]W:Iwanttoregisterforthism
Whatwasthewoman’sproblem?[br][originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:
Whatwasthewoman’sproblem?[br][originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:
Whatwasthewoman’sproblem?[originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:Ihave
TheWHOisworriedabout[br][originaltext]TheWorldHealthOrganizations
TheWHOisworriedabout[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysit
随机试题
Haveyougotanyideaforthesummervacation?Idon’tmindwherewego____
读书的习惯是人类获得知识的最重要的方法之一;而我们在阅读属于自己的书籍时所得到的乐趣,远远胜于阅读借来的书时所得到的乐趣。所以,每一个人都应该在青年时期就开始搜
A.functionB.warningC.definitionD.replacingE.expressF.wordsG.
A.markingB.sinceC.nuisanceD.arriveE.profoundF.signsG.explos
【B1】[br]【B11】A、whichB、whereC、whenD、whyB此处需要的是引导词来引导宾语从句,从句意上看,应选where,相当于t
A.头孢拉定 B.头孢他啶 C.头孢克洛 D.头孢氨苄 E.双氯西林
冲击地压能够引发多种矿井灾害,尤其是瓦斯、煤尘爆炸以及火灾、水灾、干扰通风系统等
制作的多媒体课件能够稍加改造就可以为其他教师所用,这体现了多媒体课件设计的()
供计算机使用的不停电电源装置,其容量的选择应留有裕度。
以下证券中风险通常比政府债券高的金融工具有()。A.银行定期存款 B.期货
最新回复
(
0
)