首页
登录
职称英语
Recently, "workfare" has been developed in some countries to replace the tra
Recently, "workfare" has been developed in some countries to replace the tra
游客
2023-10-29
64
管理
问题
Recently, "workfare" has been developed in some countries to replace the traditional "unemployment welfare". Under "workfare" models, welfare recipients are obliged to perform some work or undergo training in exchange for their welfare payments. Do you think "workfare" models are a sensible choice. The following are the supporters’ and opponents’ opinions. Read carefully the opinions from both sides and write your response in NO LESS THAN 200 words, in which you should first summarize briefly the opinions from both sides and give your view on the issue.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization, language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
YES
Workfare offers the unemployed opportunities to develop skills to work their way out of poverty. Productive work raises the expectations of those involved by increasing their self-respect and provides them with more confidence in their abilities. It also develops skills associated with work, such as time keeping, taking and giving instructions, working in a team, accepting responsibility and prioritising. Such skills may seem mundane, but they are very valuable to employers.
Workfare schemes require applicants also to search for work whilst completing the schemes. Moving from a traditional something-for-nothing welfare scheme to a workfare system stops all these individuals from being burdens on the state, cutting welfare rolls very rapidly and allowing the government to concentrate upon assisting the truly needy.
NO
Workfare is actually a more expensive option than traditional unemployment benefit. The jobless are ultimately given at least the same amount of taxpayers’ money, but the state also has to pay the costs of setting up the schemes, the materials, the wages of supervisors, transport and childcare, etc. In a recession, when the numbers of the unemployed rise substantially, the costs of work-fare schemes could be prohibitive and lead to the collapse of the policy.
Furthermore, even if the state wanted to, they couldn’t enroll everyone—given that most people who lose a job find another within six months, there’s no point dragging people into these schemes who will find work anyway given a little more time.
选项
答案
Workfare Is Necessary and Beneficial
Recently, workfare programs have generated considerable debates and controversies. Some people believe that workfare can help the unemployed develop skills and reduce the financial burden on the state. Others argue that workfare programs cost more than traditional welfare schemes. Personally, I think workfare will benefit the unemployed and the community as well.
First, workfare programs aim to break the cycle of poverty in which welfare dependence can become a way of life. A workfare model typically not only focuses on social protection through welfare payments, but also encourages workers to get into work. Furthermore, putting unemployed people into a workplace-like environment tends to remove one of the biggest barriers to employment—the lack of recent job experience. Thus the combination of job search support and employment experience, even at entry level, enables one to better find gainful long-term employment. Second, workfare systems contribute to the communities where unemployed people are obligated to undertake work. Taxpayers may feel that they get more value for their welfare dollars when they observe welfare recipients working for benefits, making such programs more politically popular. Perhaps most importantly, these programs will consequently support social cohesion and help build the overall social fabric of communities.
Therefore, it is necessary and beneficial to implement workfare programs.
解析
本题的主旨是讨论失业补贴是否应当通过劳动获得。材料中给出了两方观点,首先应该总结归纳正反方意见,再给出自己的观点。文章布局可安排如下:
第一段:建议概括支持和反对失业保险通过劳动获得的观点,提出自己的观点——通过劳动获得失业补贴,对失业者个人和社区都有益。
第二段:列出论据论证自己的观点。首先,通过劳动获得,失业者摆脱领取失业金的命运:第二,通过劳动获得,失业者对社区有益。
第三段:归纳全文,重申观点——通过劳动获得失业补贴是有必要,有益处的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3141050.html
相关试题推荐
Howmanycountriesattendedtheclose-doormeetingheldinLondon?[br][origin
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
Recently,aprestigiousuniversityassigneduniversitydormitorybasedonse
Isfinancialaidthemosteffectivewaytoassistpoorcountriestoensuret
Inthemidstofthelumberingeurocrisis,internationallendersrecentlyur
Inthemidstofthelumberingeurocrisis,internationallendersrecentlyur
随机试题
Mrs.Barodawasalittleprovokedtolearnthatherhusbandexpectedhisfri
I______itifIhadenoughmoney.A、shouldhaveboughtB、hadboughtC、willhaveb
Haveyoueverfeltslightlyundertheweather,calledyourdoctorforadvice
Ihavecloselywatchedmygeneration,knownasTheMillennials,for29years
Thebackgroundmusicinanassemblylineisdesigned____________(不被听到).nottob
混凝土的运输能力应满足()的要求。A.凝结速度 B.浇筑时间 C.浇筑
模糊测试(Fuzztesting)是一种通过向目标系统提供非预期的输入并监视异
下列关于有限合伙人财产份额转让及出质的表述中,不符合《合伙企业法》规定的有( )
下列关于细胞的生命历程的叙述,正确的是()。A.只有细胞生物才可能具有癌基因
如图所示,边长为4米和2米的两个正方形,开始在左边重合,大正方形不动,小正方形自
最新回复
(
0
)