首页
登录
职称英语
(1) Life can be tough for immigrants in America. As a Romanian bank clerk in
(1) Life can be tough for immigrants in America. As a Romanian bank clerk in
游客
2023-10-27
56
管理
问题
(1) Life can be tough for immigrants in America. As a Romanian bank clerk in Atlanta puts it, to find a good job "you have to be like a wolf in the forest—able to smell out the best meat. " And if you can’t find work, don’t expect the taxpayer to bail you out. Unlike in some European countries, it is extremely hard for an able-bodied immigrant to live off the state. A law passed in 1996 explicitly bars most immigrants, even those with legal status, from receiving almost any federal benefits.
(2) That is one reason why America absorbs immigrants better than many other rich countries, according to a new study by the University of California. The researchers sought to measure the effect of immigration on the native-born in 20 rich countries, taking into account differences in skills between immigrants and natives, imperfect labor markets and the size of the welfare state in each country.
(3) Their results offer ammunition for fans of more open borders. In 19 out of 20 countries, the authors calculated that shutting the doors entirely to foreign workers would make the native-born worse off. Never mind what it would do to the immigrants themselves, who benefit far more than anyone else from being allowed to cross borders to find work.
(4) The study also suggests that most countries could handle more immigration than they currently allow. In America, a one-percentage point increase in the proportion of immigrants in the population made the native-born 0.05% better off. The opposite was true in some countries with generous or ill-designed welfare states, however. A one-point rise in immigration made the native-born slightly worse off in Austria, Belgium, Germany, Luxembourg, the Netherlands, Sweden and Switzerland. In Belgium, immigrants who lose jobs can receive almost two-thirds of their most recent wage in state benefits, which must make the hunt for a new job less urgent.
(5) None of these effects was large, but the study undermines the claim that immigrants steal jobs from natives or drag down their wages. Many immigrants take jobs that Americans do not want, the study finds. This " smooths" the labor market and ultimately creates more jobs for locals. Native-owned grocery stores do better business because there are immigrants to pick the fruit they sell. Indian computer scientists help American software firms expand. A previous study found that because immigrants typically earn less than locals with similar skills, they boost corporate profits, prompting companies to grow and hire more locals. [br] It can be inferred from the passage that the author’s attitude is______towards immigration.
选项
A、cautiously favorable
B、slightly negative
C、strongly negative
D、quite ambiguous
答案
A
解析
观点题。根据题干定位至第五段。该段通过介绍加利福尼亚大学新研究的发现以及以前一项研究的发现,表明外来移民带来的好处,由此可知,作者对外来移民持赞同的态度,故A为答案。原文并未提及外来移民的负面影响,故B、C和D三项均排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3133291.html
相关试题推荐
Ofcourse,mostimmigrantsdidnotgetrichovernight,butthe______ofthemwe
immigrants此处讲的是支持双语教育者的态度,他们认为那些反对者其实是不希望那么多的移民在学业上有所成就:“Bilingualproponentss
Ofcourse,mostimmigrantsdidnotgetrichovernight,butthe_____ofthemwer
PASSAGEONEUnemployedimmigrantscannotliveofffederalbenefits.语义题。本题考查的是对句意的
(1)LifecanbetoughforimmigrantsinAmerica.AsaRomanianbankclerkin
(1)LifecanbetoughforimmigrantsinAmerica.AsaRomanianbankclerkin
(1)LifecanbetoughforimmigrantsinAmerica.AsaRomanianbankclerkin
随机试题
[originaltext]Hello,I’mCallumRobertsonandyou’relisteningtothemusicsho
Eachyearsome4trillione-mailsaresentworldwidefromabout600million
SumerianContributionsP1:Beforeabout4500B.C.,lowerMesopotamia,thewhole
ArecentpollindicatedthathalftheteenagersintheUnitedStatesbelieve
以下有关动脉硬化性闭塞症的描述正确的是A.以上都正确 B.可出现间歇性跛行
怀疑医院感染病例取标本进行病原体检查正确的是()A.采集标本时及时送检 B
单位要组织一次年终报告会,领导让你主持,你会怎么主持?
症见低热颧红,手足心热甚于手足背,口干咽燥,齿黑,神倦耳聋,舌干绛,方选A.清营
填石方路基应分层填筑压实,其实测项目包括压实、纵断高程、中线偏位、宽度、()。
下列关于施工成本分析的依据的说明中,正确的是( )。 A.会计核算的范
最新回复
(
0
)