首页
登录
职称英语
With the reform and opening-up to the outside world, an increasing number of
With the reform and opening-up to the outside world, an increasing number of
游客
2023-10-23
90
管理
问题
With the reform and opening-up to the outside world, an increasing number of people are studying and will be studying abroad. Studying abroad may have both advantages and disadvantages. What is your viewpoint?
Write a composition of about 200 words on the following topic:
Is It Necessary to Attend a College or University Abroad?
You are to write in three parts.
In the first part, state specifically what your opinion is.
In the second part, provide one or two reasons to support your opinion.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or make a summary.
选项
答案
To study abroad has become more and more popular in China. Some people think that attending a college or university in a foreign country has many advantages; however, others believe that the disadvantages outweigh the advantages. I personally support the first viewpoint.
Studying in a foreign country, you can enlarge your field of vision by looking at your own country from outside. In this way you have a lot of interesting experiences of cultural differences. When you study there, you can conduct experiments with the help of some advanced equipment and instruments, you can also make a tour around to visit some famous science institutes to understand their tradition and enjoy picturesque surroundings. Moreover, you can improve your second language with ease since studying abroad offers you an excellent opportunity to practice your spoken language skills with the native speakers. However, you may also find that there are a lot of barriers lying ahead. Different habits and cultural traditions often make you confused. Of course, most of these problems are due to lack of experience.
In general, studying abroad will help you become mature and aware of different cultures, which will certainly bring benefits to your growth and career development.
解析
这是一篇典型的立场选择型作文,要求考生首先确立一个自己的观点,然后进行论证。
根据题目要求,文章结构如下:
第一段提出观点,到国外求学利大于弊。
第二段用两个正面理由论证观点,在国外求学可以开阔视野,在国外求学可以提高外语技能,并同时指出在国外求学可能遭遇某些困难。
第三段总结主题,展望未来。总体而论,在国外求学有助于个人成长和职业发展。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3124062.html
相关试题推荐
Thecitygovernmentisbuildingmoreroadsto______theincreasingnumberofcars
[A]school[B]numbers[C]emphasize[D]continue[E]significant[F]undoubtedly[
[A]school[B]numbers[C]emphasize[D]continue[E]significant[F]undoubtedly[
[A]school[B]numbers[C]emphasize[D]continue[E]significant[F]undoubtedly[
[A]school[B]numbers[C]emphasize[D]continue[E]significant[F]undoubtedly[
[A]school[B]numbers[C]emphasize[D]continue[E]significant[F]undoubtedly[
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshaveconcludedthatnormal-weig
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshaveconcludedthatnormal-weig
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshaveconcludedthatnormal-weig
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshaveconcludedthatnormal-weig
随机试题
[originaltext]M:Excuseme,Iwonderifyoucouldhelpme?W:Ofcourse.Howca
[originaltext](22)Chinahasbecomethefirstcountrytoreceivemorethan1mil
WhatisCulture?Culture,inanthropology(人类学),the
谈判活动得以进行的前提条件是()。A.谈判各方自愿参加 B.各方利益大体平衡
经典的分子遗传学中心法则是A. B. C. D. E.
女性,48岁,右乳癌根治术后8年,咳嗽半年,3个月前胸片显示右上肺叶直径为2cm
患儿男,5岁。因面部水肿2周,诊肾病综合征收入院。现患儿阴囊皮肤薄而透明,水肿明
锭剂是A.含挥发性中药经水蒸气蒸馏制备而成的澄明液体制剂 B.铁砂经煅烧后吸附
多发性基底细胞痣综合征表现不包括A:多发性角化囊肿 B:皮肤基底细胞痣 C:
硝酸甘油与普萘洛尔合用产生的协同作用是A.增加心肌收缩力 B.加快心率 C.
最新回复
(
0
)