首页
登录
职称英语
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you
游客
2023-10-23
77
管理
问题
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage, except the first sentence, will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of 15 seconds. The last reading will be done at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given ONE minute to check through your work once more.
Write on ANSWER SHEET ONE. The first sentence of the passage is already provided.
College Life
When students leave for college at an age 17 or 18, many of them have never been away from home and their family.
________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________
选项
答案
College Life
When students leave for college at an age 17 or 18. many of them have never been away from home and their family. The transition to greater freedom and responsibility may be difficult for them, / with no one to wake them up for breakfast or do their laundry, / and fewer classes to attend but larger amounts of homework. / Some students do not adjust successfully. / In the United States, where almost 70% of high school graduates enter college, / only a minority of these actually graduate. / College has many social attractions, / some of which can be distractions. /
解析
这是一篇介绍大学生活的短文,关键词有:transition;adjust;graduate;social attractions。
①难词:transition过渡;responsibility责任;laundry洗熨;a minority of少数;distraction分心。
②数字70%。此处若没听清也可根据常识判断。在美国上大学的几率是很高的,由此可断定where almost 70% of high school graduates enter college中的数字应为70%,而不可能是17%。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3123144.html
相关试题推荐
PASSAGEFOURBehaverecklesslywhenpostingcommentsanonymously.细节题。文章第七段第二句提到,社
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?Thecharacteri
PASSAGETHREE[br]Whatisthebesttitleforthepassage?AreRobotsTakingOver
PASSAGETHREE[br]WhatdoesMazzelameanbysaying"thetippingpointwillbeb
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?[br]Whatist
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?[br]Whatist
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyouf
WhichofthefollowingsentencesdoesNOThaveanappositive?A、Wecallthemmoon
Whichofthefollowingitalicizedpartsisapredicativeclause?A、Ifeelitapi
WhichofthefollowingsentencesisaREQUEST?A、Goandwashyourhands.B、Havef
随机试题
PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbythepros
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOn
[originaltext]BelfastisthecapitalofNorthernIrelandandamajorcityi
Aresomepeopleborncleverandothersbornstupid?Orisintelligencedevel
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.【B1】______histo
上斜肌能使眼球向()方运动。A.上外 B.下外 C.上内 D.下内
A. B. C. D.
严重腰肌劳损时可采用的治疗措施有( )。A.卧床休息 B.物理治疗 C.联
A该套图的四个图形内的黑点均分布在图形的每个边角上,依此规律,故A正确。
某建筑公司于2013年4月2日提出申请,于2013年4月12日获得工商行政管理部
最新回复
(
0
)