首页
登录
职称英语
A. published B. demonstrate C. cut off D. studied
A. published B. demonstrate C. cut off D. studied
游客
2023-10-23
64
管理
问题
A. published B. demonstrate C. cut off D. studied E. investigated
F. staff G. surveyed H. so I. provided J. illustrate
K. reduce L. ahead M. equip N. such O. recruit
Evidence of the benefits that volunteering can bring older people continues to roll in. "Volunteers have improved physical and social functioning," said Fengyan Tang, an assistant professor at the University of Pittsburgh School of Social Work, who has【C1】________ older volunteers. "They report better well-being and greater life satisfaction. There’s a reduced risk of death compared to non-volunteers."
It was reported a few weeks back on a public school program whose volunteers, in a small-scale initial study, appeared to【C2】________ their risk of cognitive (认知的) decline.
But we’re also learning that not all volunteering is created equal. In Dr. Tang’s most recent study【C3】________ in The Gerontologist, she【C4】________ 207 volunteers (average age: 72) who spent on average six hours a week on programs providing【C5】________ services as preparing meals or teaching computer skills.
The results【C6】________ how important the programs’ organization and administration can be.
Volunteers reported greater "socioemotional benefits"—a sense of having made important contributions, feelings of enhanced well-being—when the programs【C7】________ greater "organizational support."
What’s organizational support? Thoughtfully matching volunteers with jobs that interest them.
Offering training so that volunteers feel familiar with the work environment, the【C8】________. the task, the possible challenges【C9】________. Making volunteering more convenient for older people by providing parking or transportation, even small stipends (薪金). Recognizing their efforts with events or awards.
"Organizational support is more important than the individual characteristics of the volunteer, in terms of longer participation and greater benefit," Dr. Tang said. Seniors and families looking for engaging volunteer opportunities, and programs hoping to【C10】________ and retain older volunteers, take note. [br] 【C4】
选项
答案
G
解析
此处应填入一个动词作句子谓语,根据上文的In…study“在……研究中”,唐博士应是“调查”了志愿者,surveyed强调“做研究时通过询问别人一系列问题找出其观点或行为模式等”,符合要求。investigated是对“犯罪或事故的调查”,与文中语境不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3122118.html
相关试题推荐
Hestudiedthemapcarefully,tryingto______thenearestroutetothebeach.A、
[A]try[B]earlier[C]published[D]scientific[E]life[F]weight[G]classified[
[A]try[B]earlier[C]published[D]scientific[E]life[F]weight[G]classified[
[A]try[B]earlier[C]published[D]scientific[E]life[F]weight[G]classified[
[A]try[B]earlier[C]published[D]scientific[E]life[F]weight[G]classified[
[A]try[B]earlier[C]published[D]scientific[E]life[F]weight[G]classified[
Jim’sscoreonthetestisthehighest;he______hard.A、shouldhavestudiedB、c
Intoday’sjobmarket,applicantswhohavestudiedabroadarewidelywelcome
Intoday’sjobmarket,applicantswhohavestudiedabroadarewidelywelcome
A.publishedB.demonstrateC.cutoffD.studiedE.investigatedF.sta
随机试题
WhattoDoIfYouSuspectaFoodAllergy1.Consequencesoffoodallergy30,
Nolivingthingcouldsurviveataventexcepttubeworms.[br]Whenanewvent
[originaltext]Whenyouhaveadogitisnecessarytocareforitverycaref
为了吸引广大群众对党和政府实行舆论监督,中共中央于1950年专门作出了()A.
下列关于商业银行次级债务的说法,正确的有( ) Ⅰ.固定期限不低于5年(含5
可以自由分配给股权拥有者的最大化的现金流是( )。A.企业自由现金流 B.股
在建筑管道工程中,管道系统安装完毕后应按设计或规范要求对管道系统进行试验,其所涉
翻译时,“直译”偏重于对原文的忠实,“意译”偏重于译文语气的顺畅。哪种译法最妥当
按照操作风险损失事件类型分类,操作风险不包括( )。A.就业制度和工作场所安全
盖板涵是常用的矩形涵洞,由()和盖板组成。A.侧基础 B.底基础
最新回复
(
0
)