首页
登录
职称英语
(1) After breakfast the boys wandered out into the playground. Here the dayb
(1) After breakfast the boys wandered out into the playground. Here the dayb
游客
2023-10-22
58
管理
问题
(1) After breakfast the boys wandered out into the playground. Here the dayboys were gradually assembling. They were sons of the local clergy, of the officers at the depot, and of such manufacturers or men of business as the old town possessed. Presently a bell rang, and they all trooped into school. This consisted of a large, long room at opposite ends of which two under-masters conducted the second and third forms, and of a smaller one, leading out of it, used by Mr. Watson, who taught the first form. To attach the preparatory to the senior school these three classes were known officially, on speech days and in reports, as upper, middle, and lower second. Philip was put in the last. The master, a red-faced man with a pleasant voice, was called Rice; he had a cheerful manner with boys, and the time passed quickly. Philip was surprised when it was a quarter to eleven and they were let out for ten minutes’ rest.
(2) The whole school rushed noisily into the play-ground. The new boys were told to go into the middle, while the others stationed themselves along opposite walls. They began to play Pig in the Middle. The old boys ran from wall to wall while the new boys tried to catch them: when one was seized and the mystic words said - one, two, three, and a pig for me - he became a prisoner and, turning sides, helped to catch those who were still free. Philip saw a boy running past and tried to catch him, but his limp gave him no chance; and the runners taking their opportunity, made straight for the ground he covered. Then one of them had the brilliant idea of imitating Philip’s clumsy run. Other boys saw it and began to laugh; then they all copied the first; and they ran round Philip, limping comically, screaming with shrill laughter. They lost their heads with the delight of their new amusement, and choked with helpless merriment. One of them tripped Philip up and he fell, heavily as he always fell, and cut his knee. They laughed all the louder when he got up. A boy pushed him from behind, and he would have fallen again if another had not caught him. The game was forgotten in the entertainment of Philip’s deformity. Philip was completely scared. He could not make out why they were laughing at him. His heart beat so that he could hardly breathe, and he was more frightened than he had ever been in his life. He stood still stupidly while the boys ran round him, mimicking and laughing; they shouted to him to try and catch them; but he did not move. He did not want them to see him run any more. He was using all his strength to prevent himself from crying. [br] What did the boys do after Philip lost his ground?
选项
A、They continued with the game.
B、They stopped to make fun of him.
C、They changed to another game.
D、They stopped and went inside.
答案
B
解析
细节题。第二段提到:The game was forgotten in the entertainment of Philip’s deformity. 即大伙儿光顾着拿菲利普的残疾取乐,连做游戏也给忘了。从这句话中我们可知,男孩们开始模仿和取笑菲利普的残疾,都忘了做游戏。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3120650.html
相关试题推荐
PassageThree[br]WhatdidMotherRigbydecidetomakeafterbreakfast?Ascarec
(1)Afterbreakfasttheboyswanderedoutintotheplayground.Herethedayb
(1)Afterbreakfasttheboyswanderedoutintotheplayground.Herethedayb
(1)Afterbreakfasttheboyswanderedoutintotheplayground.Herethedayb
(1)Afterbreakfasttheboyswanderedoutintotheplayground.Herethedayb
PassageFour[br]Howdothenewfederalguidelinesdealwithbreakfast?Theycap
Mr.Smithmanagedtoeatlunch______havinghadanenormousbreakfast.A、despiteB
—Doyoueatbreakfast,Tom?—______—Whataboutlunch?—Oh,Igetreallyhungry
随机试题
G
Readthearticlebelowabouttimemanagement.Choosethecorrectwordtofillea
TrustMe,I’maRobot[A]Withrobotsnowemergingfromt
某一天,小张发现办公桌上的台历已经有7天没有翻了,就一次翻了7张,这7张的日期加
“蔡戈尼克效应”的发现,所采用的方法为()。
关于社会保险制度,下列哪些说法是正确的?()A.国家建立社会保险制度,是为了使
单维态度量表包括()。 (A)瑟斯顿量表
男性,40岁。全身轻度浮肿6年,加重伴视物模糊1周。入院血压180/135mmH
慢性支气管炎急性发作期治疗最主要的措施是() A.止咳祛痰 B.控制感染
诊断慢性胃炎最可靠的方法是A.幽门螺杆菌检测 B.24小时食管pH监测 C.
最新回复
(
0
)