首页
登录
职称英语
Ballroom dancing used to be seen as something rather【T1】________that old peo
Ballroom dancing used to be seen as something rather【T1】________that old peo
游客
2023-10-22
72
管理
问题
Ballroom dancing used to be seen as something rather【T1】________that old people might do. For the past five years though, the【T2】________of ballroom dancing has soared thanks to a reality TV show. Strictly Come Dancing is one of the big TV shows. Millions of people tune in every Saturday night to watch the show which【T3】________from September right up to Christmas. In the show a number of professional ballroom dancers each dance with a【T4】________. Every week they have to learn a different ballroom dance and【T5】________ it live on TV on Saturday night. The show【T6】________how glamorous ballroom dancing is. The celebrities get to wear colorful dresses and suits to dance in, and【T7】________. The TV programme also shows what good exercise it can be to ballroom dance and what hard work is involved in learning the dances and performing them【T8】________. Dance schools around the country have seen a【T9】________in the number of people wanting to learn how to dance. And it’s not only old people who are interested.【T10】________. [br] 【T3】
Ballroom dancing used to be seen as something rather unfashionable that old people might do. For the past five years though, the popularity of ballroom dancing has soared thanks to a reality TV show. Strictly Come Dancing is one of the big TV shows. Millions of people tune in every Saturday night to watch the show which airs from September right up to Christmas. In the show a number of professional ballroom dancers each dance with a celebrity. Every week they have to learn a different ballroom dance and perform it live on TV on Saturday night. The show demonstrates how glamorous ballroom dancing is. The celebrities get to wear colorful dresses and suits to dance in, and it looks like a lot of fun. The TV programme also shows what good exercise it can be to ballroom dance and what hard work is involved in learning the dances and performing them properly. Dance schools around the country have seen a boost in the number of people wanting to learn how to dance. And it’s not only old people who are interested. Lots of children and young people in their 20s are keen to learn.
选项
答案
airs
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3119994.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodevening,everyone.Tonight,wewillsharesomethingth
[originaltext]M:Goodevening,everyone.Tonight,wewillsharesomethingth
[originaltext]M:Goodevening,everyone.Tonight,wewillsharesomethingth
Tomysurprise,thehousewhichlookedrathershabbyoutsidewasluxuriouslyand
WhichofthefollowingitalicizedpartsdoesNOTindicatereason?A、Somethingfel
[originaltext]W:CanIhelpyou?Areyoulookingforsomethinginparticular?M
[originaltext]W:CanIhelpyou?Areyoulookingforsomethinginparticular?M
[originaltext]W:CanIhelpyou?Areyoulookingforsomethinginparticular?M
He’s_______asa"bellyacher"—he’salwayscomplainingaboutsomething.A、whois
Wefeelitishightimethatthegovernment______somethingtocurbinflation.A、
随机试题
WhatdidtheprofessorwanttotalktoAnnabout?[originaltext]M:Thanksforst
It’sabouttimewe_______pouringwastewaterintotheriver.A、hadtostopB、sh
Ataneventwherealleyesareonnewcarsfromworld-classdesigners,buddi
1Television—themostpervasiveandpersuasiveofmoderntechnologies,ma
【S1】[br]【S4】F从句法结构看,该空应填一个形容词,修饰work。从语境来看,文章提到的是美国在战争时期妇女在医疗中的作用。因此,在作者的眼中这些战
电子通过呼吸链时,按照各组分的氧化还原电势依次从还原端向氧化端传递。
呼吸气急而短,不足以息,数而不能接续,不抬肩,无痰鸣,称A、喘证 B、少气
羟丙基甲基纤维素可用作A.薄膜包衣材料 B.薄膜包衣材料的增塑剂 C.薄膜包
球球在幼儿园惹事,放学后爸爸来接球球时,班主任王老师当着众人的面说:“这么大点小
保证施工质量的重要措施是()。A.加强施工人员的管理 B.采用技术先进、经济
最新回复
(
0
)