首页
登录
职称英语
[originaltext] Social Networking Servic
[originaltext] Social Networking Servic
游客
2023-10-21
81
管理
问题
Social Networking Service
A social networking service is an online service that focuses on building and reflecting social networks or social relations among people. Most social networking services are Web-based. / They provide means for users to interact over the Internet, / such as email and instant messaging. / Online community services are sometimes considered as a social networking service in a broader sense. / However, social networking service usually means an individual-centered service / whereas online community services are group-centered.
选项
答案
Social Networking Service
A social networking service is an online service that focuses on building and reflecting social networks or social relations among people. Most social networking services are Web-based. / They provide means for users to interact over the Internet, / such as email and instant messaging. / Online community services are sometimes considered as a social networking service in a broader sense. / However, social networking service usually means an individual-centered service / whereas online community services are group-centered.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3118543.html
相关试题推荐
Thefollowingchartshowssomeservicesofinsurancecompaniesthatpeoplet
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi.Mary.Howareyou?W:Fine,thanks.Howarethingsgoing?
[originaltext]M:Hi.Mary.Howareyou?W:Fine,thanks.Howarethingsgoing?
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)