首页
登录
职称英语
A few years ago, people in England voted for the greatest person of all time
A few years ago, people in England voted for the greatest person of all time
游客
2023-10-20
72
管理
问题
A few years ago, people in England voted for the greatest person of all time from their country. They were not just voting for the most famous person ever. They were voting for the people who had an impact on history. During this vote, anyone could add a person’s name to the list, so the final list of names was quite long. It included people who were famous and unknown, rich and poor, loved and hated.
Before the final deadline, about one million people filled out this survey. The Brits(英国人)on the final list included many people famous not only from England, but around the world as well. For example, Princess Diana, Tony Blair, John Lennon, and Shakespeare were four famous people on the list. Although three of these people ranked high on the list, none was chosen as the greatest Brit. In the end, the winner was Winston Churchill, who received more than 400,000 votes.
Why did so many people think Churchill was great? He led England as Prime Minister during World War II. During the war, Germany sent planes to bomb England, and at the time, many people were afraid Germany would win the war. But Churchill gave the people in England hope through his speeches. He also worked with Roosevelt in the United States and Stalin in Russia to win the war against Hitler, so he became an important man in world history as well.
Churchill is quite famous for things that he said and wrote. In fact, he won the Nobel Prize in literature for his writing. Some things Churchill said were humorous while other things were serious. Also some things he said have become common sayings in English. For example, he was the first person to use the words "the Iron Curtain" to talk about Russia’s control of Eastern Europe. Some of Churchill’s most famous quotes are " It is no use saying, ’ We’re doing our best. ’ You have got to succeed in doing what is necessary," and "Never, never, never give up. " Many quotes from Winston Churchill can be found in books like the Oxford Dictionary of Quotations.
Questions 56—60
Complete the table with no more than three words from the passage.
[br]
选项
答案
Nobel Prize
解析
(由最后一段第二句“he won the Nobel Prize in literature for his writing”可知,丘吉尔凭借他的写作赢得过诺贝尔文学奖。因此填Nobel Prize。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3115093.html
相关试题推荐
The______thatsportbuildscharacteriswellacceptedbypeoplenowadays.A、argum
Theanimalprotectiongroupiscallingonpeopleto______furcoatsandcarefo
It’simportantthatpeoplebeabletodrawa_____betweenthepoliciesofthel
______thedangerfromenemyaction,peoplehadtocopewithasevereshortageo
Smokingissoharmfultopersonalhealththatitkills______peopleeachyeart
Thecampaigntostoppeoplefromsmokingisinfullswing.Theunderlinedpartm
Chinesepeoplehad______8years’warwithJapanandfinallywonthewar.A、endur
Ifyouarelikemostpeople,thenchancesareyouoften______otherswhilethey
TheTVstationhashiredmorethan65peopletogetitsWashington,D.C.operation
Fewpeopleexpectluxurywhileflying,butthesedays,eventhebasicsseem
随机试题
Saks,611FifthAve.(MidtownEast/MurrayHill),near50thSt.,212-753-40
发于皮里膜外、筋肉骨节之间的,或软或硬、按之有囊性感的包块称为A、瘤 B、痰
有效教学的核心是( )。A.学生的参与积极性 B.教师的教学积极性 C.教
下图为法国浪漫主义代表作,其作者是()。 A.列宾 B.梵高 C.
造成紫外线灯管消毒效果下降的原因是A.室温20℃~40℃ B.灯管已使用110
下列有关审计取证具体方法的表述中,正确的有()A.外部调查分为现场调查和函证
患者,女性,45岁,因上呼吸道感染使用青霉素治疗,在用药后一周,出现发热、皮肤瘙
国外某研究机构针对网上购物行为进行调查,随机抽取2万名网络购物消费者,对其进行“
(2017年真题)关于毒品犯罪,下列哪些选项是正确的?A.甲容留未成年人吸食、注
下列关于普萘洛尔抗心律失常的描述,错误的是()A.降低窦房结的自律性 B.治疗
最新回复
(
0
)