首页
登录
职称英语
[img]2016m12s/ct_eyyjsdz2016c_eyyjsdreadd_0076_201611[/img] To be obese mean
[img]2016m12s/ct_eyyjsdz2016c_eyyjsdreadd_0076_201611[/img] To be obese mean
游客
2023-10-20
63
管理
问题
To be obese means to have too much fat in the body. Obese people are not just overweight. Such people are likely to suffer health problems. The precise cause of obesity is a problem in most countries. People need to understand what obesity is and how to tell if they are obese, so that they can change their condition.
An obese person does not have to look extremely fat. Even people who seem only slightly overweight can actually be considered obese. If a person has a certain amount of fat, 40% of the body’s total composition, then their health might be in danger. Finding a person’s exact fat percentage is troublesome. Most people still rely on their weight measurement to tell them if they are overweight or obese. There are problems with this method, however. There are recommended weights for different ages. In addition, weight alone says nothing about a person’s percentage of body fat. People have different body types, which can make weight measurements unreliable. For instance, athletes usually have more muscle mass than other people. Muscle weighs more than fat. Therefore, an athlete may weigh more than their recommended weight, but this does not mean they are not healthy.
Probably the most popular method of determining body fat today is the Body Mass Index(BMI). BMI is a person’s weight(in kilograms)divided by the square of his or her height(in metres). For men, a BMI of 24 to 27 is normal. For women, it is 23 to 26. A BMI of 30 or more means a person is obese. Many experts feel that BMI is a reliable way to determine if a person’s weight is unhealthy. However, others feel that BMI is too general to be really useful.
Despite the criticisms, there are strong positive aspects of BMI. The main one is that it is very simple. The measurement can be performed easily. It does not take special knowledge or equipment. Though BMI is a general measurement, it still gives useful information. It can also suggest that there might be a problem.
Questions 71—75
Complete the summary with a maximum of two words from the passage, changing the form where necessary.
If a person weighs a lot, others may【R1】______that person obese. But using only a person’s weight is not the best method for【R2】______obesity. Now people use another method【R3】______if a person has a healthy or unhealthy weight. The new method is measured on the Body Mass Index(BMI). The BMI compares a person’s weight with her/his【R4】______and the resulting number is indexed with average people. The BMI is not a precise tool for measuring obesity, but it has many strong positive aspects, such as being easy to use, to give【R5】______about a person’s body. [br] 【R4】
选项
答案
height
解析
(文章第三段提到了测量肥胖的新的方法,其中第二句提到提到,“BMI is a person’sweight(in kilograms)divided by the square of his or her height(in metres).”由此可知,BMI同时考虑了体重和身高的因素。因此本题填入height。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3113044.html
相关试题推荐
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadd_0706_20121[/img]Brightcolorsstir
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadd_0706_20121[/img]Brightcolorsstir
[img]2012q2/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0045_20122[/img]Certainbirdsare,more
[img]2012q2/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0045_20122[/img]Certainbirdsare,more
[img]2012q2/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0045_20122[/img]Certainbirdsare,more
[img]2012q2/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0045_20122[/img]Certainbirdsare,more
[img]2014m4s/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0076_20141[/img]Certainbirdsare,more
[img]2014m4s/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0076_20141[/img]Certainbirdsare,more
[img]2014m4s/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0076_20141[/img]Certainbirdsare,more
[img]2016m3s/ct_eyyjsdm_eyyjsdreadd_0076_20161[/img]Certainbirdsare,more
随机试题
______isregardedasthemostmeaningfulintellectualmovementoftheRenaissan
Ioncehadafriendthatwas【B1】______withterminalcancer,andthenewsth
承建单位为完成指定软件开发项目而设置的组织,()可能有:项目负责人、软件负责人
()的优点是:强大的技术支持,便于知识、技能和经验的交流;清晰的职业生涯晋升
关于剩余评估不动产的前提条件通常不包括( )。A.售价的预测和成本的预算必须合
女孩,10岁,发热伴咽痛1天,就诊外院拟诊为上呼吸道感染,口服三唑氮核苷口服液,
有关慢性肾炎的护理,错误的是A.遵医嘱长期用药 B.帮助患者制定合理饮食计划
关于房地产组合投资管理的描述,错误的是()A:组合投资管理的对象是由多种资产构成
从经济学角度来看,“薄利多销”和“谷贱伤农”这两个词的意思分别是()。A.提高价
根管再治疗工作长度的确定比较困难,原因如下,但应除外A.根管钙化 B.根管弯曲
最新回复
(
0
)