首页
登录
职称英语
According to the polls, what will happen to gun shops in Brazil? [br] [original
According to the polls, what will happen to gun shops in Brazil? [br] [original
游客
2023-10-19
73
管理
问题
According to the polls, what will happen to gun shops in Brazil? [br]
Brazilians went to the polls to answer a simple question: should the sale of guns and ammunition be banned? They were urged to vote ’yes’ by the government, the Catholic church and the United Nations. But instead, by close to two to one, they voted ’no’, which, means gun shops will remain open and, as now, anyone over twenty-five will be able to buy a firearm, subject to background checks.
The latest research shows some birds will head towards the Mediterranean and southern Europe. Other flocks will travel towards Germany, Britain and Ireland. It’s possible they could carry the bird flu virus with them: and the ornithologists say health officials in Europe should be monitoring the wild birds and preparing to deal with any outbreaks of disease, because if bird flu infects humans, it is in many cases fatal.
选项
A、Health officials in Asia.
B、Health officials in Europe.
C、Health officials in America.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3111667.html
相关试题推荐
AccordingtoIanPearson,afuturologist,theseareamongthedevelopmentss
AccordingtoIanPearson,afuturologist,theseareamongthedevelopmentss
AccordingtoIanPearson,afuturologist,theseareamongthedevelopmentss
AccordingtoIanPearson,afuturologist,theseareamongthedevelopmentss
PASSAGEFOUR[br]Accordingtotheauthor,whatisthenaturalwayofeducation?
PASSAGETWO[br]Accordingtothecontext,whatdoes"yourownbiology"meanin
PASSAGETHREE[br]Accordingtotheauthor,whatbalanceshouldwekeepinwelfa
(1)TheNobelsaretheoriginals,ofcourse.AlfredNobel,themanwhoinven
(1)TheNobelsaretheoriginals,ofcourse.AlfredNobel,themanwhoinven
(1)TheNobelsaretheoriginals,ofcourse.AlfredNobel,themanwhoinven
随机试题
Thelittlegirl,kindandsensitive,resented______byherintimatefriends.A、b
Duringanaverageyear,about50peoplediefromcarbonmonoxidepoisoningin
Accordingtothepassage,marketingusedtobemainlyconcernedwith______.[br
Theconceptofculturehasbeendefinedmanytimes,andalthoughnodefiniti
以下加密算法中,适合对大量的原文消息进行加密传输的是( )。A.RSA B.
A.2.9 B.5.5 C.4.5 D.7.0 E.12.0交谊舞(快)
在水胶比相同的条件下,达到最佳浆集比后,混凝土强度随着混凝土浆集比的增加而降低。
姚某是甲房地产经纪机构的注册房地产经纪人,在执业过程中,下列属于被禁止的执业行为
根据下列资料回答问题。 2010年底,全国高速公路里程为7.41万公里,居世
企业集团财务公司不允许从集团外吸收存款,为非成员单位提供服务。()
最新回复
(
0
)