首页
登录
职称英语
Every year a large number of young people leave school and begin work. Some
Every year a large number of young people leave school and begin work. Some
游客
2023-10-18
77
管理
问题
Every year a large number of young people leave school and begin work. Some 【D1】______ jobs on farms or in industry. Others accept positions in the 【D2】______. Many seek post in business or a trade. A few with skills in art or music apply for work in these fields.
Their level of education【D3】______affects their range of possible openings. Many firms, for instance, only select【D4】______for training as future executives. They will not consider applications from people with only【D5】______at school. What factors influence the choice of a career? The information【D6】______on this is uncertain but it is probable that finance, working conditions and prospects of improvement are the most【D7】______. It seems apparent that organizations which retain their employees give them satisfaction in these respects.
A【D8】______of the motives which operate in the selection of employment would prove a profitable topic for research. Employers who would【D9】______the assistance of the findings to enlist and maintain stable staff might be induced to【D10】______in the project. [br] 【D7】
Every year a large number of young people leave school and begin work. Some(21)obtain jobs on farms or in industry. Others accept positions in the(22)government services. Many seek post in business or a trade. A few with skills in art or music apply for work in these fields.
Their level of education(23)frequently affects their range of possible openings. Many firms, for instance, only select(24)excellent candidates for training as future executives. They will not consider applications from people with only(25)average records of achievement at school. What factors influence the choice of a career? The information(26)available on this is uncertain but it is probable that finance, working conditions and prospects of improvement are the most(27)significant considerations. It seems apparent that organizations which retain their employees give them satisfaction in these respects.
A(28)thorough investigation of the motives which operate in the selection of employment would prove a profitable topic for research. Employers who would(29)appreciate the assistance of the findings to enlist and maintain stable staff might be induced to(30)invest in the project.
选项
答案
significant considerations
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3108588.html
相关试题推荐
[originaltext]W:PeterGarrett,theSchoolEducationMinister,hasjoinedusin
[originaltext]W:PeterGarrett,theSchoolEducationMinister,hasjoinedusin
[originaltext]W:Marion,attheschoolyouworkat,dothechildrenwearunifor
[originaltext]W:Marion,attheschoolyouworkat,dothechildrenwearunifor
PassageEight[br]WhatisDescoings’sphilosophyofschooling?Open-minded.从文章第五
(1)Afast-foodrestaurantwithinabout500feetofaschoolmayleadtoat
PassageThree[br]Accordingtotheauthor,whatisagreatpityforpeoplewho
(1)JimandIreneWescottwerethekindofpeoplewhoseemtostrikethatsa
(1)JimandIreneWescottwerethekindofpeoplewhoseemtostrikethatsa
(1)Faster,cheaper,better—technologyisonefieldmanypeoplerelyuponto
随机试题
His______directionsconfusedus;wedidnotknowwhichofthetworoadstotake.
Itseemsindividualcancercellssendoutthesamedistresssignalsaswound
Lastyear’seconomyintheUnitedStatesshouldhavewontheOscarforbest
男性患者,伤后18小时,补液充足,中心静脉压高,少尿,此时应采取的最佳措施A.给
正常情况下,原尿中不会出现的物质是( )。A.尿胆原 B.尿胆红素 C.钾
最大称量为200g的架盘天平,对应的最小称量为A、0.4g B、0.5g C
商业银行属于()。A.金融辅助机构 B.存款类金融机构 C.契约型储蓄机
下列选项中,关于非全日制用工的说法,正确的是()。A.用人单位使用非全
(2018年真题)对中、高频均有吸声效果,且安拆便捷,兼具装饰效果的吸声结构应为
下列墙体或部位可以设置脚手眼的是()。A.宽度大于1m的窗间墙 B.梁或梁垫
最新回复
(
0
)