首页
登录
职称英语
Surfing is something people often get hooked on after trying it a few times.
Surfing is something people often get hooked on after trying it a few times.
游客
2023-10-17
61
管理
问题
Surfing is something people often get hooked on after trying it a few times. For many surfers it is much more than a hobby—they would probably agree with the American professional surfer Kelly Slater when he said, " Once you’re in, you’re in. There’s no getting out. "
" Surfing" , of course, refers to riding on ocean waves using a surfboard. Many surfers stand upon their boards, which requires good balance and is therefore difficult for most beginners to learn, but some lie down and "bodyboard".
The history of surfing probably began with the Polynesian people of the Pacific Islands. One of-the first white people to see anyone surfing was the British explorer Captain Cook, when his ship arrived in Hawaii in 1778. He watched many Hawaiians riding waves on large pieces of wood, and reported that, "Surfing seems to give them a feeling of great pleasure. "
When surfing started to become very popular in the United States in the 1950s and 60s, surfers used large wooden boards(often more than three metres long)that were quite heavy. Boards today are shorter and also much lighter, because they are made of artificial materials instead of wood.
For anyone who wants to try surfing, the only essentials are waves and a board. There are a few other things, however, that most surfers find important: a cord to attach one of their ankles to the board and therefore stop it from being carried a long way away when they fall off; wax, which they put on the surface of the board to help their feet stick to it; and a wetsuit to help them keep warm in cold water. The south-west of England is an example of a place where surfers usually need wetsuits, even in summer.
Surfing has been a professional sport for many years and the very best surfers are able to make a living from it. Most of the best professional surfers in the last 30 years, both men and women, have been American or Australian, but surfers from Brazil, Peru and South Africa have also won important competitions.
Questions 56—60
Complete the following form with no more than three words according to the passage.
[br]
选项
答案
starters/beginners
解析
(由文章第二段第二句“Many surfers stand upon their boards,which requires good balance and is therefore difficult for most beginners to learn”可知,很多冲浪者站在冲浪板上,这需要很好的平衡力,这就是为什么冲浪对新手来说很困难。因此填starters/beginners,表示“新手”。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3107186.html
相关试题推荐
Peoplesaythattheteenageyearsarethehappiesttimeofaperson’slife:othe
Ayoungpeople’smagazineispreparingaspecialissueonthesubjectofhealth.
Writeareportaboutthesituationofpeoplewhostudyabroadandreturnin80—1
Whatarepeopleadvisedtodotofightseasonaldepression?[br][originaltext]
Whatarepeopleadvisedtodotofightseasonaldepression?[br][originaltext]
Whatarepeopleadvisedtodotofightseasonaldepression?[br][originaltext]
Whatarepeopleadvisedtodotofightseasonaldepression?[originaltext]16.Ac
Manypeoplewhoareinterviewedfortheprogram.[br][originaltext]M:It’sam
Whereisthemanrecommendedtoread?[br][originaltext]M:Somethingthatanno
Whereisthemanrecommendedtoread?[originaltext]M:Somethingthatannoysme
随机试题
Theprocessofperceivingotherpeopleisrarelytranslatedintocold,objec
Upto80percentoftimespentonlineatworkiswasted,accordingtoanew
WhyUseDramaTextsintheLanguageClassroom?I.【T1】______ofdrama
[originaltext]Haveyoueverfoundyourselfinthissituation:Youhearaso
出版社的经营指标体系包括许多个子系统,其中“赢利能力”所包括的具体指标有( )
专门为金融机构之间资金融通和外汇交易提供服务,并收取佣金的非银行金融机构是(
A.从出生断脐到生后满28天 B.出生后到满1周岁 C.1~3岁 D.3~
(2022上半年真题)《小布头奇遇记》描写布娃娃“小布头”偶然从城里来到乡下,经
信息传递过程大体由()环节组成。 A.信息分析B.信道C.信源D
企业税后利润必须先用于提取法定盈余公积金和公益金,然后才能用于还贷。()
最新回复
(
0
)