首页
登录
职称英语
Which company organized the meeting? [br] [originaltext]Representatives from so
Which company organized the meeting? [br] [originaltext]Representatives from so
游客
2023-10-17
48
管理
问题
Which company organized the meeting? [br]
Representatives from some of the world’s leading broadband service providers and equipment manufacturers met in San Diego, California, last week. They talked about the future of broadband and the Internet Protocols that govern it. Broadband is a high data rate connection to the Internet. A group called Broadband Forum organized the meeting. It was the group’s fourth meeting this year. The Broadband Forum has almost two hundred members from around the world. They work to develop broadband network standards across the industry.
The Program for International Student Assessment, or PISA, is a two-hour test that compares the performance of fifteen-year-olds. In the latest test, the countries with the best readers were South Korea and Finland. But students in Shanghai, China, scored the highest of all in mathematics and science.
选项
A、Mathematics and science.
B、Reading, mathematics and science.
C、Science, mathematics and Fnglish.
答案
A
解析
新闻的最后一句提到“But students in Shanghai,China,scored the highest of all in math-ematics and science”,由此可知上海学生得分最高的两门学科是数学和自然科学(mathematics and science)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3106222.html
相关试题推荐
Whatevolutionarychangeinbirdsledtoanest’sbuilding?[originaltext]Ma
Whatdayoftheweekisit?[br][originaltext]M:Susan,doyouknowwhenProfe
Whatdayoftheweekisit?[br][originaltext]M:Susan,doyouknowwhenProfe
Whatisthemainpurposeoftheresearch?[br][originaltext]W:Excuseme,coul
Whatisthemainpurposeoftheresearch?[br][originaltext]W:Excuseme,coul
Whatisthemainpurposeoftheresearch?[br][originaltext]W:Excuseme,coul
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[br][originaltext]M:Are
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[br][originaltext]M:Are
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[br][originaltext]M:Are
Whereisthewomangoingtogoonholidaythisyear?[originaltext]M:Areyougo
随机试题
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusc
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyof
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrat
《建筑抗震设计规范》(GB50011-2001)所说的地震,其造成的原因是(
A.弯矩和剪力 B.轴力 C.弯矩和轴力 D.剪力
灯具安装时其质量大于(),必须固定在螺栓或预埋吊钩上。A.2kg B.3kg
自动专用IP地址(AutomaticPrivateIPAddre
下列表述哪些可以成立? A.司机白某在驾车途中因突发心脏病,把车停在了标有“
A.牙挫伤 B.牙脱位 C.冠折 D.根折 E.冠根折外伤后向深部嵌入,
依据《规划环评条例》,某规划环评的审查意见仅得到审查小组四分之一成员同意,以下哪
最新回复
(
0
)