首页
登录
职称英语
Tony Wheeler is the man behind the Lonely Planet guidebooks, books which are
Tony Wheeler is the man behind the Lonely Planet guidebooks, books which are
游客
2023-10-17
58
管理
问题
Tony Wheeler is the man behind the Lonely Planet guidebooks, books which are loved and hated in equal measure. It’s hard to pin down why they provoke such violent emotion: once it was simply because they lied—you don’t turn up for the weekly Wednesday ferry to find that actually it goes on Tuesdays. Nowadays they are carefully researched, the information is generally true, and the maps are accurate.
【B1】______ Arrive in a place and out comes the book: Places to Stay, Things to See, Getting Around, Places to Eat—all of which is undeniably useful. But you end up living a life dictated by Wheeler, and that life might not be right for you. On top of that, everyone else has got one too, so instead of being the independent traveller you thought you were, you end up being just another tourist.
【B2】______His wife Maureen, who runs the company with him, is equally to blame. It all started in 1972 when, bored with Britain, they set off for Australia. They arrived in Sydney three months later with 27 cents between them. Tony sold his camera, then sat down and wrote about the trip. They put the pages together and took it around the local bookshops and one of the bookshops sold thousands of copies.
【B3】______Their 200-odd guidebooks cover nearly everywhere and there are phrasebooks, atlases, walking guides. They sell more than three million books a year and employ around 200 people. The Lonely Planet website is visited a million times a day and the Wheelers have replaced the van with a red Ferrari.
【B4】______ ’ My children have travelled all over the world so they’re aware of a lot of things,’ says Maureen and Tony agrees. ’ It helps you grow up a lot, just knowing how other people live and what happens in their countries. Secondly, being on your own, having to make your way from one place to the next and work out how you do that, gives you a self-sufficiency that I think is very important.
【B5】______There are people who say that by encouraging people to go places they’re destroying them—an accusation they both deny, claiming that people would go there anyway. They admit that none of this is bad for business. ’ All the publicity has sold our books.
Questions 61—65
Complete the article with the following sentences. There are two extra sentences that you do not need to use.
A. Twenty-five years on, Lonely Planet has, quite literally, taken over the world.
B. There has been controversy surrounding the guidebooks.
C. Getting a guidebook like the Lonely Planet right can be a tricky business.
D. No, it’s something about the way they take you over—you become a slave to the guidebook.
E. Tony Wheel is still very actively involved in the Lonely Planet guidebooks.
F. So what do they think about travel in general?
G. It’s not entirely fair to blame only Tony. [br] 【B3】
选项
答案
A
解析
文章第四段主要介绍Tony和他妻子200多本各类旅游指导书已经卖出了很多份,他们公司的员工人数也不断增加,他的货车也换成了法拉利,该段主要总结了这些书给他们带来的变化。A项“连续25年,Lonely Planet这本书已经遍布全世界”,正好总结第四段的内容,引出下面的变化,故本题选A项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3105558.html
相关试题推荐
Canyouunderstandthereasoningbehindthesedominoesandfindthemissinglett
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’s
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’s
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’s
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’s
Ifyouwereonadistantplanet,andifyouhadinstrumentsthatcouldtell
—Tom!What’sthat?—Theretwogirlsbehindyou.______You’vejustnoticed?—Idon’
—Tom!What’sthat?—Therearetwogirlsbehindyou.______You’vejustnoticed?—
Mercury,theplanetnearestthesun,isdifficulttoobservefromtheEarth
Mercury,theplanetnearestthesun,isdifficulttoobservefromtheEarth
随机试题
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillheartwopeopled
Allsubstances,______,liquidorsolid,aremadeupofatoms.A、betheygasesB、
A、Themasterbedroomwithitsownbathroom.B、Themaindoortothelivingroom.
Everybodywastestime.Insteadofdoinghishomework,theschoolboywatches
下列说法正确的是()。A.散发可燃气体、可燃蒸气和可燃粉尘的车间、装置等
以下关于风险识别的叙述中,( )是不正确的。A.风险识别不包括识别项目风险可能
关于Ⅱ型糖尿病的叙述,正确的是:A.主要与免疫和环境有关 B.主要见于年轻人
A.母B.子C.所胜D.所不胜E.我克土为木之
某公司在转产时以极低的价格抛售库存商品。根据我国法律,该行为属于() A压
患者女性,68岁。颈后部皮肤红肿1周,初起时为小片皮肤硬肿,约3cm×2cm,有
最新回复
(
0
)